В Гърция не могат да овладеят разпространението на вируса след

...
В Гърция не могат да овладеят разпространението на вируса след
Коментари Харесай

Гърция не може да овладее пандемията, започна да затваря и острови


В Гърция не могат да овладеят разпространяването на вируса след повече от три месеца на карантина и строги ограничения. От през днешния ден оповестиха цялостен локдаун и на няколко острова, като изключителни строги ограничения са в действие в огромна част от страната, оповестява БНР.

Увеличават се регионите в Гърция , където от през днешния ден се постанова строга карантина. Covid-19 съумя да проникне и на острови ,където до неотдавна случаите на инфектирани бяха единици.

До 1 март изключителни ограничения се налагат  на острови те Калимнос, Кефалония и Тасос. На остров Крит най-заразеният регион е град Ираклион.

Според епидемолозите е належащо област Атика и столицата Атина най-малко още една седмица да останат под локдаун. В последните дни половината от записаните новозаразени са в гръцката столица.

В мощ са ограниченията излизане от вкъщи единствено по неотложност, възбрана за овакантяване на региона по местоживеене, вечерен час от 21:00 часа, до момента в който през уикенда е от 18:00 часа.

Всички магазини са затворени като се изключи тези за хранителни артикули и аптеките.

Лекарите откриха, че доста бързо се популяризира английския вариант и даже оферират да се вкара като наложителна мярка в цялата страна носенето на двойна маска в затворени пространства.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР