В Гърция броят на жертвите от пожарите нарасна до 91.

...
В Гърция броят на жертвите от пожарите нарасна до 91.
Коментари Харесай

Нараства броят на жертвите след пожарите в Гърция

В Гърция броят на жертвите от пожарите набъбна до 91. Изчезнали са минимум 25-ма. Разказ от първо лице за най-смъртоносните пожари в Европа от 1900 година насам.

49-годишният Константинос Гикас е гражданин на Неос Вуцас. Когато огънят достигнал и до неговата къща, той се оказал в капан, само че решил да снима протичащото се.
Константинос Гикас, гражданин на Неос Вуцас: Вятърът затвори вратата. В този миг видях огъня и си споделих: " Трябва да фотографирам ".
Константинос обаче бил без ключове пред затворена врата. Децата и брачната половинка му към този момент били в сигурност в колата, само че трябвало да се погрижи за 87-годишния си татко. Възрастният човек отказвал да напусне дома си и животните си. Все отново финалът на тази история е благополучен и с изключение на хората, били избавени и две котки и куче.

Днес фамилията още е в потрес, само че са решени да изградят всичко изначало.

Междувременно в Гърция разногласията за ръководството на рецесията не престават. Опозицията упреква държавното управление, че в началото е прикрило броят на човешките жертви. Разследването за аргументите за пожарите продължава. Според първичен отчет, представен от локални медии, евентуално става дума за незаконна немарливост.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР