В Европейския парламент в Брюксел приключи изслушването на Мария Габриел,

...
В Европейския парламент в Брюксел приключи изслушването на Мария Габриел,
Коментари Харесай

Приключи изслушването на предложената за еврокомисар Мария Габриел

В Европейския парламент в Брюксел завърши чуването на Мария Габриел, препоръчана за идващия български еврокомисар. Тя отговори на въпроси, свързани с цифровата стопанска система и цифровизацията в региона на културата.

Коя е Мария Габриел?

Отговорите на Габриел неколкократно провокира ръкопляскания. Тя уточни, че държи на качествената публицистика, тъй като е в помощ на жителите да си сформират мнение.

" Трябва да настояваме за медийно обучение за всяка възраст, бих настояла платформите да развият лостове за оценка на качеството, с цел да защитим демократичните си полезности. Феноменът с подправените вести не е нов, само че е нова скоростта на разпространяването им и засягането на нашите общества и полезности ", означи Габриел.

Комисии на Екологичен потенциал изслушват Мария Габриел

Тя дефинира въпроса с бъдещето на Евронюз като сензитивен и значим, тъй като малкия екран има задачата да пази ползите на европейските жители. Едно от първите неща (като еврокомисар ще бъде) да се срещна с екипа, съобщи Габриел.

" В нашите демократични общества словото на омразата няма място. Свободата на изложение и на информация би трябвало да бъде непокътната. Речта на омразата изисква да се защитим с всички сили, с цел да опазим нашите полезности. С този въпрос не можем да се майтапим. Като еврокомисар ще пазя равенството сред мъжете и дамите, ще пазя нашите полезности до дъно ", съобщи Габриел.

  По тематиката Юнкер утвърди Мария Габриел за еврокомисар, избра й сектор Коя е Мария Габриел?
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР