В Европа имаме нужда от по-малко и по-внимателно обмислени регулации,

...
В Европа имаме нужда от по-малко и по-внимателно обмислени регулации,
Коментари Харесай

Майдел: България има потенциал да е в челните места по иновации и технологии

„ В Европа имаме потребност от по-малко и по-внимателно премислени регулации, с цел да имаме същински огромни европейски новаторски компании, а освен американски. В България имаме капацитет да сме в челните места по нововъведения и технологии в Европейски Съюз, а точно те основават нови производства и работни места.

Затова не преставам да поддържам бизнесмени с визия и хрумвания като Росен Даскалов “, сподели претендентът за евродепутат от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за изборите за Европейски парламент Ева Майдел, която посети през днешния ден русенския производител на коли Sin Cars със притежател инж. Росен Даскалов. Тя беседва с служащи и чиновници във компанията.

Даскалов показа компанията, а претендентът за евродепутат Ева Майдел научи от притежателя на Sin Cars, че се приготвя построяването високотехнологична фабрика за произвеждане на електрически и хибридни коли в Русе. Той изясни, че индустриалната линия би трябвало да започва през 2020 година Първоначалната инвестиция е над 10 млн. лева и ще разкрие сред 50 и 100 нови работни места.
Оптимизираният индустриален развой ще разреши бързо и елементарно сглобяване на другите разновидности на платформи, като се употребяват общоприети материали. Новата индустриалната линия L-City е проектирана с годишен потенциал от 20 000 автомобила, които ще бъдат ориентирани към европейския пазар.

Една от водещите цели при основаването на плана L-city е ангажирането с идеята за запазване на околната среда, понижаване на излъчванията в градовете и основаване на по-здравословна витална среда, означи в умозаключение Даскалов. /izbori.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР