В Европа има сили, които искат да я запазят силна

...
В Европа има сили, които искат да я запазят силна
Коментари Харесай

Настимир Ананиев разкри какви са идеите на Паневропейската партия! Дясна ли ще бъде, или лява?

В Европа има сили, които желаят да я запазят мощна и единна. Паневропейската партия ще работи за Европа на една скорост, за федеративна Европа, за постоянна и мощна Европа. Това важи с цялостна мощ за България. Ние би трябвало да имаме думата при взимането на решения. Европейската комисия също се нуждае от промяна. Доказателство за това е Брекзит.

Това сподели в предаването “Лице в лице” по БТВ някогашният народен представител Настимир Ананиев, който разкри детайлности за общия паневропейски план. “Българското придвижване ще бъде учредено през май месец. Първата такава партия бе учредена в Хамбург, Германия. Очакваме до септември да бъдат учредени най-малко 10-12 партии. Идеята е да участваме на евроизборите и да имаме парламентарна група в европарламента. В Европа има доста хора, които са проевропейци. През европейските лостове можем да си върнем и България. България сега е превзета от непознати лостове. Виждате какво става с ЧЕЗ. Ние не можем да наложим нашата дума в Европа”, уверен бе Ананиев.

“Новата партия ще взе участие освен в евроизборите. Ще участваме на парламентарните избори и локалните. Просто в множеството страни предстоят избори за европарламента. Всички партии ще имаме една идеология. За мен персонално е доста мъчно да се дефинира и да се каже, че тази идеология ще е демократична. Аз съм десен човек. Виждате какво става и в Германия. Правителството е формирано от леви и десни. За мен паневропейското придвижване ще е прогресивно. В България залагаме на доста мощен експертен екип и доста забавни хора”, разкри Ананиев.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР