В Европа има невероятно романтични места, които привличат и много

...
В Европа има невероятно романтични места, които привличат и много
Коментари Харесай

Десетте най-добри места за влюбени в Европа

В Европа има необикновено сантиментални места, които притеглят и доста влюбени. Нека тръгнем на странствуване! демонстрира десетте най-хубави места за влюбени в Европа:

Нощ във Венеция

Без никакво подозрение Венеция е най-романтичното място за влюбени. Неслучайно в оперетата на Йохан Щраус " Една нощ във Венеция " гондолиерът пее: " Радостта е изпълнила до дъно пламенното сърце... " Повече от сантиментални са и фотосите за спомен от Венеция.
 Венеция Gulliver/Getty Images
Три монети във Фонтан ди Треви

Според поверието, в случай че хвърлите три монети в фамозния Фонтан ди Треви, безусловно ще се ожените за обичания човек. В историята на киното незабравима остава сцената от „ Сладък живот “ на Федерико Фелини, в която основната героиня, чиято роля извършва Анита Екберг, се къпе в фамозния римски шадраван. Това, прочее, не трябва да вършиме, тъй като се санкционира с санкция от 500 евро.

Градът на любовта

Неслучайно се споделя: „ виж Париж и умри! “. Градът в действителност си заслужава да бъде забелязан - и освен от влюбените. Цели 37 моста свързват южната и северната част на града край Сена. И от всеки от тях се открива неповторима панорама към града на любовта.-->
 Айфеловата кула ThinkStock/Getty Images
Мостът на влюбените във Франкфурт

Малко по-евтино, в сравнение с до Париж, Рим или Венеция, може да излезе пътуването за двама до Франкфурт на Майн. Величествената гледка на града се разкрива най-добре от пешеходния мост „ Eiserne Steg “. Влюбени от целия свят идват на това място, с цел да „ заключат “ алегорично любовта си с катинари, ключовете за които след това изхвърлят във водите на Майн.

" Синята лагуна " в Исландия

Който търси нещо по-екстравагантно, може да намерения за една " баня " в термалните води на " Синята лагуна ", близо до исландската столицата Рейкявик. Горещата вода извира от 1600 метра дълбочина, само че на повърхността температурата е доста приятна за плуване. Казват, че след къпане кожата ставала мека като кадифе.

Лисабон: както преди 100 години

В Лисабон никой не бърза за на никое място - той е изработен като че ли единствено за влюбени. Както и преди 100 години, линиите на зъбчатата железница и дребните трамвайчета свързват долната с горната част на града, а разходката с тях съставлява същинска романтика.

Плажове от лава на остров Фуертевентура

Дългите плажове на Фуертевентура оферират усамотение за влюбени. Канарският остров има вулканичен генезис, за което приказва и финият черен пясък, произхождащ от лава. Точно по тази причина би трябвало да се внимава: под палещите лъчи на слънцето той става нетърпимо парещ.

Разходка с карета във Виена

Това е класика: разходка с карета по улиците на сантиментална Виена. Между другото - в австрийската столица можете да се качите и на гондола, с цел да се разноските по Дунава.
 Виена Gulliver/Getty Images
Танго в Хелзинки

Ако сте фенове на танците, Хелзинки е подобаващият адрес: финландското танго има някои прерогативи пред аржентинското - то е по-лесно, а по тази причина и се учи по-бързо. Заслужава си да опитате! Разбира се – за този танц са нужни двама.

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР