В Европа често има нужда от жертва – някой да

...
В Европа често има нужда от жертва – някой да
Коментари Харесай

Вицето Дончев видя опити България да бъде дестабилизирана отвън

В Европа постоянно има потребност от жертва – някой да е неприятното момче или неприятното момиче и да бъде посочван. В случая с убийството на журналистката Виктория Маринова и лансирането в задгранични медии на версията, че нападението е обвързвано с работата й, България беше очернена. Това заяви вицепремиерът Томислав Дончев в утринния блок на бТВ.

„ Не за първи път вътрешнополитическо проблеми се придвижват на открито. След като се вижда, че опитите за дестабилизация на страната от вътрешната страна не дават резултат, имаме всички белези на преместването им в интернационалната сфера ”, уточни той.

Дончев означи, че Европа сега е предизборна обстановка и „ политици от всички страни членки от друг профил и тоналност биха употребявали, използвали и даже злоупотребили с подобен случай ”.

Вицепремиерът прикани да имаме повече доверие на институциите – не е проблем да не вярваш на съответен техен представител, само че без самата конструкция и страната ще спре да съществува.

По сигнали точно на Томислав Дончев и на онлайн изданието „ Биволъ ” се ревизират компании към „ Джи Пи Груп ” за злоупотреби с еврофондове. Той акцентира, че на този стадий няма данни убийството да е обвързвано с журналистическото следствие, коментирано и в последното предаване на Виктория Маринова.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР