В ЕVN България постъпиха сигнали от клиенти за получени фалшиви

...
В ЕVN България постъпиха сигнали от клиенти за получени фалшиви
Коментари Харесай

ЕVN България предупреждава за фалшиви имейли до клиенти от името на компанията


В ЕVN България постъпиха сигнали от клиенти за получени подправени имейли от името на компанията. Във електронните писма се загатва името на EVN България, като е посочен и линк за превод на сума. В тази връзка компанията осведоми, че от нейно име не са изпращани сходни имейли. Съветваме клиентите си да не отварят линка, както и да изтрият известието.

EVN България осведоми, че изпраща до своите клиенти, които са декларирали в компанията безплатната услуга за уведомяване по е-поща, следните имейли  - информация за фактура, както и информация при отложен срок  за заплащане. Във всеки от тях е посочен и контакт с сдружението: телефон 0700 1 7777 и интернет страницата www.evn.bg. Клиентите, употребяващи услугата за електронна фактура получават директна информация oт системата www.efaktura.bg на „ Борика – Банксервиз “ АД.  

EVN България припомня, че всеки клиент може да употребява интернет платформата за заплащане „ EVN Онлайн плюс “ на www.evn.bg, която дава безвъзмезден достъп до месечното ползване от фактури на всеки клиент за 12 месеца обратно. Достъпът до информацията е изцяло предпазен и действа безвредно.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР