В Етър (Велико Търново) се похвалиха с нова пълна екипировка

...
В Етър (Велико Търново) се похвалиха с нова пълна екипировка
Коментари Харесай

Зарадзваха цялата школа на Етър с пълна екипировка

В Етър (Велико Търново) се похвалиха с нова цялостна екипировка за школата на клуба. Тя е предопределена за близо 300 играчи във всичките 11 обединения на великотърновския клуб. Екипировката е на компанията " Красико " и е на стойност към 40 000 лева, като половината от сумата са персонални средства на Александър Нанков.

В тима по Футбол 5 към този момент упражняват близо 60 деца. Подадена е поръчка и за трети внушителен тим в тази възраст, притеглен е и нов треньор в екипа - Калоян Тодоров.

В момента се приготвя и първото издание на детска Шампионска лига, която е планувана като годишна демонстрация и за Футболното учебно заведение на Етър, разяснява шефът му Свилен Василев. Двубоите стартират на новите терени на Спортното учебно заведение. Лигата е за детски градини и учебни заведения на територията на града.

Футболното учебно заведение на Етър приготвя и първото издание на националния шампионат " Мечът на Калоян ". За него са поканени най-малките ученици на елитни школи от цялата страна, като първото издание е планувано през ноември. efbet Лига 12 кръг, събота 5 октомври  Етър 0:5краен резулат  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР