В есента природата се трансформира в едно величествено шоу от

...
В есента природата се трансформира в едно величествено шоу от
Коментари Харесай

7 романтични и достъпни идеи за есенния уикенд

В есента природата се трансформира в едно величествено шоу от красиви цветове и топли нюанси. Листата гладко минават от зелено към жълто, оранжево и алено, като оцветяват света с богатия си пигмент. Този сезон не е единствено интервал на смяната в природата, само че и в нас сами, когато търсим уют и успокоение в топлите традиции и дружелюбие на есенните дни.

Шумът на листата под краката ни е като ария на уют и успокоение, който ни води в свят, където времето се движи по-бавно, а моментите се ценят повече. С топлата ръка на обичан човек до нас, всеки миг става скъп и паметен.

Затова, дано се потопим в магията на есента и създадем мемоари, които ще ни разсънят усмивки в студените зимни нощи. Вдъхновени от хубостта на този сезон и с обич и топлота в сърцата си, можем да опитаме голям брой неща, които ще създадат нашия есенен уикенд паметен.

Есенен пикник

Един от най-хубавите способи да се насладите на красивото есенно време е да си извършите пикник навън с другари и семейство. Можете да опаковате някои вкусни лакомства, въодушевени от есента, като тиквен самун, ябълков сайдер или топла чорба, и да намерите уютно място в парк или покрай езеро. Не забравяйте да вземете одеяло или няколко комфортни стола, на които да седнете и да се насладите на есенния пейзаж. Свежият въздух, цветните листа и звукът на ромолене на листа под краката ви ще допринесат за съвършено преживяване на есенния пикник.

Разходка измежду природа

Друг превъзходен метод да се насладите на есенния сезон е като се разноските измежду природата, естествен парк Витоша е безусловно благосъстояние, което имат столичани. Сменящите се листа, свежият въздух и спокойната конюнктура основават идеално бягство от паниката и суетата на всекидневието. Това е чудесна опция да се откъснете от технологиите и да се свържете още веднъж с природата. Можете също по този начин да носите фотоапарат, с цел да заснемете красивата есенна природа и да създадете трайни мемоари.

Посещение на градски фестивали

Ще се потопите в градската среда, където е цялостно с фестивали и базари, които оферират необятна гама от действия за хора от всички възрасти, от музика онлайн, храна до панаири на занаяти. Можете също да опитате някои лакомства, въодушевени от есента, като карамелени ябълки, тиквен къс или парещ ябълков сайдер. Посещението на фестивал е превъзходен метод да се потопите в есенния сезон, да научите за локалните обичаи и да се забавлявате с другари и семейство.

Около камината или огъня

Един от най-хубавите способи да се насладите на есенния сезон е като се настаните уютно на закрито и разменяте призрачни истории към камината. Независимо дали сте се събрали с другари или семейство, топлината на огъня и тръпката от приказките могат да основат незабравимо преживяване. Можете даже да си извършите празненство и да помолите всеки да донесе обичаното си ядене или напитка, въодушевена от есента. Това занятие е идеално за хладна вечер и можете да му се насладите в уюта на личния си дом или вила.

В обичаното кафе

Ако търсите по-спокойна активност, прекарайте един следобяд в обичаното си кафене. Много кафенета оферират сезонни питиета и лакомства, които са идеални за есента. Изберете си комфортно място, поръчайте обичаната си напитка и се насладете на атмосферата на кафенето. Можете да вземете книга или вашия преносим компютър и да употребявате това време, с цел да наваксате работата или четенето в свободното време. Тази активност е идеална за тези, които желаят да се насладят на есенния сезон с по-бавно движение.

Уютна кино вечер

Друг превъзходен метод да се насладите на есенния сезон е да бъдете дружно и да гледаме филми и сериали. Пуснете си още веднъж „ Есен в Ню Йорк “, само че може да потърсите и други филми, които улавят същността на есента. Можете да извършите пуканки, да вземете одеяло и да се настаните за уютна кино вечер.

Изпечете лакомство, въодушевено от есента

Една от най-хубавите кулинарни действия, въодушевени от есента, които можете да опитате, е печенето на лакомство, което улавя същността на сезона. От мъфини с тиква до кекс с ябълки, има безчет предписания, въодушевени от есента, от които да избирате. Печенето е занимателен и наличен метод да прекарате комфортен есенен следобяд, а крайният резултат е вкусно лакомство, на което можете да се насладите с другари и семейство.

Споделете тези моменти с тези, които обичате, и ще откриете, че есента не е отегчителен сезон, а време, изпълнено с благоприятни условия за незабравими завършения и споделени усмивки.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР