В Ергенът останаха по-малко от половината участнички и вече имаме

...
В Ергенът останаха по-малко от половината участнички и вече имаме
Коментари Харесай

Някоя от тези дами ли печели Ергенът

В " Ергенът " останаха по-малко от половината участнички и към този момент имаме още по-ясна визия кои са любимките на Виктор. Момичетата, които не обявиха себе си изрично започнаха да отдадат една по една и кръгът от ден на ден се стеснява. Следващата отпаднала ще бъде от " титулярките " и ние самите се вълнуваме да разберем какво следва от тук нататък.

Но в този момент няма да си приказваме за отпадналите дами, колкото и симпатични да ни бяха някои от тях. Ще се опитаме да разгледаме връзките на Виктор с трите фаворитки (според нас) и да се питаме да разберем коя ли би била неговата годеница най-после на шоуто. А кои са трите фаворитки? По наше непретенциозно мнение Виктор има максимален интерес към Алесандра, Виктория и Марта и сме съвсем уверени, че на финала ще го забележим с една от трите. Но дано да започваме!

Марта

Марта е една от участничките, които ни впечатли с това, че е естествена и не основава непотребни драми и напрежение измежду останалите участнички. Тя наподобява и най-уравновесена и и може би даже естествена спрямо останалите. Виктор ясно вижда тъкмо тези нейни преимущества и това се отразява и в диалозите им. Виктор наподобява най-спокоен, когато беседва точно с нея.

 2357713

От друга страна за Марта все ще е мъчно е да избяга от предишното и показа пред самия Виктор, че към момента се усеща прочувствено обвързвана с някогашния си сътрудник. Самата тя до неотдавна спазваше известна отдалеченост в връзката си ергена, само че през последните епизоди следим все по-голямо предпочитание от нейна страна да се сближи с него.

Дали го харесва в действителност или по-скоро се пробва да потвърди на себе си, че е подготвен да загърби предишното, въпреки още да не е сигурна в това?

Каквато и да се върти в главата ѝ, точно Марта е нашата любимка и се надяваме тя да получи последната роза! Стига тя да го желае, несъмнено!

Виктория

Вики е изявен водач, което се видя ще в самото начало. Тя обича да приказва и в същото време да разпитва. Виктор несъмнено я харесва и това си проличава по усмивката и блясъка в очите му, когато беседва с нея.

Но в един от последните епизоди Виктория сътвори конфликтна среда, в която Виктор не пожела да взе участие, само че тя като че ли не се " усети " в точния момент и продължи да налива масло в огъня. В устрема си бъде провокативна, тя прекрачи граници, които не трябваше да надминава.

Това плетене на интриги сред участничките отблъсна Виктор и той категрично заявви, че не жалае да става част от нейните игрички. Вики отнесе известно количество негативи, само че пък наподобява на Виктор бързо му мина и пожела още веднъж да остане уединено с нея (неведнъж), с цел да изяснят обстановката. Това за следващ път потвърди, че тя е една от любимките му и той не се тормози да ѝ даде втори късмет.

 2357710

Но какви са същинските планове на Капитонова? Преди всичко би трябвало да отбележим, че Вики обича предизвкателствата и съревнованията, а още повече обича да ги печели. Един от нейните съществени желания е да бъде център на вниманието и да натрупа известност. Дали нейната цел в предаването в действителност е Виктор или просто е сложила успеха на фундамент и няма да се спре пред нищо, с цел да я получи? Острани наподобява, че за нея Виктор е просто един трофей, който няма нищо общо с любовта. Друга детайлност е, че той не е напълно неин вид мъж, защото тя нееднократно е споделяла, че избира по-възрастни мъже и с по-голяма финансова непоклатимост.

Дали Виктор осъзнава тези обастоятелства и ще повлияят ли те на избора му?

Александра

Може би най-конфликтната персона в цялото предаване е точно Алекс, само че наподобява, че оттатък свадите и премеждията се крие и на-любимата участничка на Виктор. Александра несъмнено се откроява с силата, която излъчва.

Още в първия епизод, когато я видяхме с онази луксозна златна рокля и ярките червени устни нейниятт облик се загнезди в съзнанието ни. Тя бе участничката, която ни направи най-силно усещане още тогава, до момента в който останалите някак минаха апропо. Нещо вълшебно се случи сред нея и Виктор на аления килим онази вечер и надали сме единствените, които са го забелязали. Някак самите ние почувствахме, че това е дамата, още преди да сме били наясно по какъв начин ще се развият връзките им отсега нататък.

 2357712

Какво е почувствал Виктор тогава не знаем, само че към сегашния миг тя е дамата, която той обсипва с най-вече внимание и дарове. Доказателство за отдадеността му към нея бяха и трите рози, които тя получи едновременно в един от последните епизоди. Виктор не просто не желае Александра да си върви, само че го показва намерено пред всички.

Самата Алекс се държи все по-открито с него като споделя повече, целува го непринудено и всяка последваща среща минава все по-гладко от предходните. Това, което Виктор харесва в нея е, че е умна и зряла жена и с нея диалозите могат да минават на доста по-високо равнище.

Дали пък успеха към този момент не е ясна?
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР