В ерата на енергийния преход Peugeot затвърждава визията си за

...
В ерата на енергийния преход Peugeot затвърждава визията си за
Коментари Харесай

Peugeot показва електрически автомобил, скутер и велосипед на Sofia Motor Show

В ерата на енергийния преход Peugeot затвърждава визията си за едно вълнуващо бъдеще, като показва премиерно за България новия изцяло електрически Peugeot e-208. Новият Peugeot 208 се предлага с избор сред три мотора: 100% електрически, бензинов или дизелов. Това ново потомство на Peugeot 208 се утвърждава посредством своя грациозен и характерен дизайн.

Общо 7 автомобила ще бъдат изложени на щанда на Peugeot в зала 4 на Интер Експо Център от 12 до 20 октомври - новият Peugeot 208 в стандартна и електрическа версия, Колата на годината в България – Peugeot 508 в седан и комби версия, многофункционалният автомобил на годината Peugeot Rifter, носителят на над 65 интернационалните награди Peugeot 3008 SUV и 7-местният Peugeot 5008 SUV.

Peugeot предлага световна електрическа подвижност и на две колела посредством електрическия скутер e-Ludix и електрическия велосипед eLC01.

В тест драйв зоната ще могат да се тестват най-желаните модели на марката. Един от посетителите, попълнил анкетна карта на ревюто, ще може да завоюва чисто нов Peugeot 308.

Специални условия и безвъзмездна застраховка Aвтокаско за всички леки коли Peugeot на склад ще съпътстват покупката на автомобил в границите на Автомобилен салон София.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР