В ерата на енергийния преход Peugeot затвърждава визията си за

В ерата на енергийния преход Peugeot затвърждава визията си за ...

Peugeot показва електрически автомобил, скутер и велосипед на Sofia Motor Show.


В ерата на енергийния преход Peugeot затвърждава визията си за едно вълнуващо бъдеще, като представя премиерно за България новия напълно електрически Peugeot e-208. Новият Peugeot 208 се предлага с избор между три двигателя: 100% електрически, бензинов или дизелов. Това ново поколение на Peugeot 208 се утвърждава чрез своя елегантен и отличителен дизайн.

Общо 7 автомобила ще бъдат изложени на щанда на Peugeot в зала 4 на Интер Експо Център от 12 до 20 октомври - новият Peugeot 208 в конвенционална и електрическа версия, Колата на годината в България – Peugeot 508 в седан и комби версия, многофункционалният автомобил на годината Peugeot Rifter, носителят на над 65 международни награди Peugeot 3008 SUV и 7-местният Peugeot 5008 SUV.

Peugeot предлага глобална електрическа мобилност и на две колела чрез електрическия скутер e-Ludix и електрическия велосипед eLC01.

В тест драйв зоната ще могат да се тестват най-желаните модели на марката. Един от посетителите, попълнил анкетна карта на изложението, ще може да спечели чисто нов Peugeot 308.

Специални условия и безплатна застраховка Aвтокаско за всички леки автомобили Peugeot на склад ще съпътстват покупката на автомобил в рамките на Автомобилен салон София.

Източник: sportal.bg