В ерата на дитигалните технологии голямото съревнование вече е да

...
В ерата на дитигалните технологии голямото съревнование вече е да
Коментари Харесай

Появиха се първите дигитални табели за автомобили

В ерата на дитигалните технологии огромното състезание към този момент е да се създадат оптимално функционални даже и толкоз простички неща като регистрационните табели на колите. Но какво може да бъде по-просто от железен панел с числа и букви? Има ли въобще поле за усъвършестване тук? Инженери и дизайнери от Reviver Auto показаха новаторското си виждане за автомобилните номера на бъдещето, което към този момент се радва и на утвърждение от управляващите. Още през тази година притежателите на коли от щатите Калифорния и Аризона ще получат първата партида от 100 000 чисто нови цифрови номера. Какво е необикновеното в тях?

Регистрационните табели от ново потомство под името  RPlate Pro представляват стилен предпазен от външни въздействия и неподходящи атмосферни условия екран, който се прикрепва към автомобила тъкмо по този начин, както и сегашните номера.

Дисплеят може да се свързва с интернет през формалния браузер Rconnect след което на него може да се изписва освен регистрационния номер на автомобила, само че и друга потребна информация. Повърхността му е от специфичен светлоотразителен материал, тъй че да се вижда ясно при всевъзможни метеорологични условия.

Монохромният RPlate Pro не се нуждае от зареждане за проявление на статично изображение и употребява сила от вграден батерия единствено при свързване с интернет или при промяна на едно изображение с друго. Създателите му са уверени, че с помощта на него животът на притежателите на коли доста ще се улесни.

На първо място, новаторският номер е оборудван със система за отбрана от обири, което икономисва непотребни нерви и прекарвания. На платени паркинги номерът също по този начин може да изобразява оставащото платено време за престой, както и да демонстрира всякаква информация по желание на притежателя на автомобила – да вземем за пример логото на обичания му футболен тим. Има и алтернатива за дизайн като номерът може да се изписва с черни букви на бял декор или с бели на черен декор. Ако се постанова пререгистрация, номерът има грижата да уведоми притежателя на колата посредством поява на специфичен знак в горния денес ъгъл на екрана. Освен това може да се употребява и като осведомително табло за значими известия – да вземем за пример, за издание на регистрацията на търсен автомобил. С негова помощ също по този начин водачите ще могат да си предават в точния момент значими предупредителни известия на пътя като да вземем за пример за рискови сектори, в които би трябвало да се понижи скоростта поради свлачище или различен ненадейно зародил проблем, неподходящи пътни и атмосферни условия и т.н.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР