В емоционална церемония продължиха почти половин час, ЛА Лейкърс почете

...
В емоционална церемония продължиха почти половин час, ЛА Лейкърс почете
Коментари Харесай

Емоционална вечер в Лос Анджелис, Лейкърс почети своята легенда Коби Брайънт

В прочувствена гала продължиха съвсем половин час, ЛА Лейкърс уважи уместно легендата Коби Брайънт, който дружно с щерка си Джана и още 7 души, почина при злополука с хеликоптер предходната неделя. Това стана преди първия дуел на тима след нещастието, изгубен от Портланд със 119:127.

В " Стейпълс Сентър " бяха показани серия видеа отдадени на баскетболиста, а музикални осъществявания в негова памет направиха Ъшър, Бойс Ту Мен и челиста Бен Хонг.
 Снимка 464579
Източник:

Всички играчи на отбора бяха показани като един с името " Коби Брайънт " и носеха номера 8 или 24, с които игра великия гард. Силно разчувствуван бе и ЛеБрон Джеймс, който направи особено послание към почитателите, откакто в началото излезе на игрището с написана тирада, само че по-късно хвърли листа на земята.

" Ще стартира напряко с това, което ми идва от сърцето. Това е празник! Днес честваме 20 години кръв, пот и сълзи, безчет часове на отдаденост, които единствено един популярен човек може да предложи. Празнуваме едно хлапе, което пристигна тук на 18, отхвърли се на 38 и евентуално стана най-хубавият татко, който съм виждал през последните 3 години. Днес е празник! " съобщи ЛеБрон.
 Снимка 464578
Източник:

" Първото нещо, което ми идва на разум е фамилията. Всички в тази зала сме тъжни, засегнати и с разрушени сърца. Най-доброто в такива тежки моменти обаче е, да се опреш на фамилията. Преди да дойда тук единствено бях чувал какъв брой обединени са почитателите на Лейкърс и всички в организацията и през последните дни се убедих в това " добави той.

На почивката имаше осъществявания на Уиз Халифа, с Чарли Път на пианото, а на първия ред, където нормално стояха Коби и околните му, имаше цветя и екипите на Коби.

Случилото се несъмнено отрази на играчите, които по този начин и не съумяха да спрат Деймиън Лилард, който продължи с невероятното си показване и приключи с 48 точки, 10 битки и 9 асистенции. Хасан Уайтсайд се регистрира с 30 точки, а Си Джей Маккълъм добави още 19. Гостите бяха без Кармело Антъни, който разгласи, че е толкоз печален, че в такова положение не може да играе.
 Снимка 464577
Източник:

За домакините Антъни Дейвис осъществя 37 и овладя 15 битки, а ЛеБрон Джеймс добави 22 точки, 10 асистенции и 8 овладени топки. Лилард се развихри в третата част, в която вкара 23 точки. В последната Портланд дръпна с 12 и съумя да резервира преднината си до края.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР