В електронния магазин Ebay тече промоция, в рамките на която

...
В електронния магазин Ebay тече промоция, в рамките на която
Коментари Харесай

Xiaomi SO WHITE ES03: електрическа самобръсначка с достъпна цена

В електронния магазин Ebay тече промоция, в границите на която се предлага истинската електрическа самобръсначка Xiaomi SO WHITE ES03 , подобаваща както за изсъхнало, по този начин и за мокро бръснене. Устройството има три глави, а зареждането се реализира от акумулаторна батерия.

Xiaomi SO WHITE ES03 е лека и компактна, като работата на устройството е тиха. Много подобаваща за подкастряне и оформяне на бради. Поставен е противоположен знак, показващ равнището на заряда на акумулаторната батерия. Управлението е напълно леснo и се реализира благодарение на единствено един многофункционален бутон. Възможно е мокро бръснене с измиване на блока с главите под водна бликам. Зареждането на батерията може да се реализира от всяко устройство с USB порт – компютър, външна батерия, смарт телефон (необходим е OTG преходник).



Електрическата самобръсначка Xiaomi SO WHITE ES03 устоя в режим на подготвеност един месец с едно зареждане на акумулаторната батерия. Непрекъсната работа е не по-малко от 60 минути, а зареждането до 100% става за 90 минути. Има режим на блокиране от инцидентно включване на устройството. Възможно е превключването на две скорости на работа. Габаритните размери са 154 × 36 × 58 мм при тегло 400 грама.
Електрическата самобръсначка Xiaomi SO WHITE ES03 може да бъде закупена оттукПромоционална цена: $19,79 Бройките са лимитирани

Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР