В експериментален състав ЦСКА се поизмъчи с Ботев Враца на

...
В експериментален състав ЦСКА се поизмъчи с Ботев Враца на
Коментари Харесай

ЦСКА се измъчи с Ботев Враца, но продължава за Купата


В пробен състав ЦСКА се поизмъчи с Ботев Враца на " Българска войска " в 1/8-финален мач за Купата на България, само че продължава напред след 3:1.

" Червените " отстъпваха с 0:1 до 69-ата минута, когато настъпи цялостния поврат. Врачани поведоха с 8-ата минута с попадение на Атанас Димитров. След почивката ЦСКА заигра доста по-добре и разумното се случи. В 64-ата минута гостите останаха с човек по-малко, откакто Григоров настъпи нелоялен Фернандо Каранга.

Пет минути по-късно бразилецът изравни, а в 82-ата минута Кирил Десподов направи обрата цялостен. В 84-ата минута Кевин Кубемба оформи крайния резултат.

Отборът на Дунав също се класира за четвъртфиналите на Купата на България, откакто се наложи с 2:0 над Струмска популярност (Радомир). “Драконите ” вкараха по един гол във всяко полувреме и по този начин се поздравиха с продължение напред. Димитър Георгиев откри в последната секунда на първата част, а в 59-ата минута Божидар Васев оформи крайния триумф за русенци.

Носителят на Купата на България Ботев (Пловдив) също продължава отбраната на трофея, откакто се измъкна в необикновен трилър против Царско село на стадион " Славия ". " Канарчетата " завоюваха с 4:3 след продължения против отбора от Втора лига, като победното попадение на Стивън Петков пристигна в 115-ата минута на дуела и класира отбора на четвъртфинал.

Преди това Йордан Минев даде задатък на пловдивчани в 31-ата минута. Георги Минчев изравни в 33-ата минута, а Реян Даскалов донесе цялостен поврат в 56-ата минута.

Хубав гол на Виана в 91-ата минута вкара срещата в продължения. Те започнаха с гол на Светослав Диков в 92-ата минута, само че Виана в 98-ата минута и Петков в 115-ата минута измъкнаха Ботев от неуспех в първия 1/8-финал от шампионата през този сезон.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР