В експериментален състав с трима централни защитници и осем промени

...
В експериментален състав с трима централни защитници и осем промени
Коментари Харесай

"Манчестър юнайтед" си гарантира второто място във Висшата лига

В пробен състав с трима централни бранители и осем промени в стартовия отбор " Манчестър юнайтед " направи нулево тъждество като посетител на " Уест хем " и си подсигурява второто място в крайното класиране на Висшата лига.

" Червените дяволи " събраха 77 точки и преди последния кръг имат четири задатък пред " Тотнъм ", шест пред " Ливърпул " и осем пред " Челси ". Тимът на Жозе Моуриньо изостава с 19 от първенеца " Манчестър сити ", което може да се окаже най-голямата разлика сред първия и втория в историята на Висшата лига.

С мисъл за финала против " Челси " за Купата на Англия на 19 май Моуриньо реши да употребява нови разновидности в състава. " Юнайтед " стартира мача Давид де Хеа на вратата, с трима централни бранители - Фил Джоунс, Крис Смолинг и Виктор Линдельоф, и с Алексис Санчес на върха на офанзивата, подкрепян от Джеси Лингард, Люк Шоу и Антонио Валенсия действаха по двата фланга, Скот Матоминей, Андер Ерера и Пол Погба - в центъра на терена, а Джеси Лингард

" Уест хем " и " Юнайтед " изиграха отегчителен мач, който домакините се защитаваха надълбоко в своята половина, а гостите нямаха никаква концепция по какъв начин да стигнат до чисто голово положения с изключение на с удари от далечна отдалеченост. Темпото на игра беше надалеч от нормалното за Висшата лига, а последният половин час се доигра в подготвителен жанр.

Manchester United have drawn 0-0 19 times in the Premier League since the start of the 2013/14 season.

Nine of them have come under Jose Mourinho.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР