В ексклузивно интервю главният виновник за “Синята приказка” Станимир Стоилов

...
В ексклузивно интервю главният виновник за “Синята приказка” Станимир Стоилов
Коментари Харесай

Мъри нанесе тежък УДАР на Левски: Този посредствен отбор…

В извънредно изявление основният провинен за “Синята приказка” Станимир Стоилов дефинира като “посредствен” сегашния тим на Левски и бе безапелационен, че селекцията на Делио Роси няма безусловно никакви шансове да се пребори с Лудогорец и ЦСКА-София за купата. Мъри изрази недоволството си и от дейностите на ръководителите на “Герена”, като разгласи, че доста от тях приказват небивалици и единствено се оправдават, написа Sportal.

“Проблемите на Левски стартират от спортно-техническото управление и стига до представянето на терена. Не се назначават точните хора на “Герена”. Шефовете в Левски са ветропоказатели, а те би трябвало да бъдат тези, които задават посоката. Едни и същи неточности всяка година. През годините се наслушахме на какви ли не оправдания. На всеки шест месеца се взимат по 10-15 футболисти, сменят се треньорите, само че ръководителите са и едни и същи”, разяснява Стоилов.

“Тук не става въпрос да обидим някого. Ниското качество на играта е артикул на работата на притежател, началник и треньор. В момента Левски е несъвършен тим, който няма шансове да се бори за купата. Мен и при 3:0 са ме освирквали преди години. Публиката на “сините” желае тръпка, желае шоу, а толкоз години Левски няма състав, който да радва почитателите си”, добави още най-успешният ментор в новата история на 26-кратния първенец на България.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР