В ексклузивни снимки за Vogue Миранда Кер най-накрая показа сватбената

...
В ексклузивни снимки за Vogue Миранда Кер най-накрая показа сватбената
Коментари Харесай

Миранда Кер като булка

В извънредни фотоси за Vogue Миранда Кер най-сетне сподели сватбената си рокля. Топмоделът подписа брак със основателя на Snapchat Евън Шпигел в наличието на едвам 45 души.

 Снимка 304371

Церемонията може да е била в съкровен кръг в градината им, само че по тази причина пък роклята е почтена за охолно празненство със стотици посетители.

 Миранда Кер се омъжи наново
Миранда Кер се омъжи наново

За интернет магнат

Миранда Кер признава, че най-сетне е сбъднала фантазията си да се почувства като същинска принцеса. " Не бих могла да си показва по-красива сватбена рокля ", декларира Кер по адрес на неповторимия Dior Haute Couture тоалет.

 Снимка 304373

Мое ентусиазъм постоянно са били Грейс Кели, Одри Хепбърн и баба ми, която на 80 към момента знае по какъв начин да наподобява повърхностно изискан: прекрасен панталон, бяла блуза, шал и висок ток ", споделя още топмоделът. От материала във Vogue разбираме, че роклята й е въодушевена от тази, с която Грейс Кели е била на сватбата си с принц Рение.

Това е първи брак за Шпигел и втори за Миранда Кер, чийто предходен брачен партньор бе Орландо Блум от който има наследник, напомня eva.bg.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР