В ексклузивен разговор за Събуди се“ говори най-близкият човек на

...
В ексклузивен разговор за Събуди се“ говори най-близкият човек на
Коментари Харесай

Тони Надал ексклузивно в „Събуди се“

В извънреден диалог за „ Събуди се “ приказва най-близкият човек на Рафаел Надал. За живота, тестванията и страстите на корта споделя Тони Надал в прям диалог с Ива Софиянска-Божкова. Чичото на тенис звездата е в България като дипломат на тенис шампионата в Sofia Open, който феновете ще могат да гледат по каналите от пакетa DIEMA XTRA през февруари.
 
Миролюба Бенатова показва: Влюбени в алкохола. За алкохола като патерица, анестезия, обич и гибел. В събота в „ Събуди се “ - същински истории от сбирките на анонимни алкохолици в София. Има ли път обратно?
 
В познатото време Галя Щърбева споделя историята на един икономист и неговия избор да бъде планински лидер. В рубриката „ Да хванеш гората “ ще забележим какъв брой мъчно се взима решението да продадеш жилището си, с цел да инвестираш в построяването на къмпинг в родното си село.
 
След огромната акция у нас, при която бяха арестувани непознати жители, превеждали пари на терористи, в студиото в събота гостуват преводачът Мажд Алгафари и специалистът по интернационална сигурност Димитър Гърдев.
 
Политически игри и кавги – по горещите тематики от седмицата с водещата Мира Иванова приказва водачът на „ Воля “ Веселин Марешки.-->
 
В последния месец се чуха доста рецензии към прилежаща Румъния, в това число, че държавното управление е корумпирано и предстоят тежки шест месеца. В специфичен диалог с водещата Мартина Ганчева, на упреците отговори румънският министър на финансите Еуджен Теодорович. 
 
В неделното утро феновете ще бъдат в приятната компания на Поли Генова на прага на най-красивия интервал в живота й. Макар че броени седмици я разделят от срещата с първородното й дете, тя не стопира да основава песни.
 
Стъпки в пясъка на времето. Следва срещата на Мариян Станков-Мон Дьо с Яна Титова. Нейната звезда изгря преди 10 години в зрелище на Крикор Азарян. Последваха четири кино лентата, щат в Народния спектакъл, куп награди измежду които на Филмовата академия и " Аскеер ". Но, единствено две години по-късно, Яна се отхвърля от всичко и отпътува за Лондон с любовта на живота си  - артистът Александър Алексиев. Днес Яна още веднъж живее със фамилията си в България. Режисира филми, написа сюжети и за разлика от доста свои сътрудници не мечтае за ярките прожектори и огромните подиуми.
 
Разговор за щастието по пътя и седемте стъпки към върха. Олимпийската шампионка Йорданка Благоева гостува в „ Събуди се “, дни след премиерата на биографичната си книга.
 
Непознатият човек, който възпитава децата ни. В „ Къси разкази “ Мария Йотова ни среща с най-популярния влогър в България. С над 400 000 почитатели в YouTube канала си, Слави Панайотов се е трансформирал в главен източник на информация за подрастващите у нас. Мъжът, известен в мрежата като Слави от The Clashers, е новата сензация измежду децата. Голяма част от тях даже го одобряват за втори татко и всекидневно споделят персоналните си проблеми с него.
 
Краси Боев ще запознае феновете с една рискова жена. Албена Ситнилска е нееднократен международен първенец в таекуондото и кикбокса. Красавицата е без конкуренция даже и откакто ражда щерка си, а в този момент й следва ново огромно предизвикателство.
 
Гледайте “Събуди се “ в събота и неделя с водещи Мира Иванова и Мартина Ганчева от 8:00 часа по.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР