В ежедневния доклад на британското разузнаване се коментират последните развития

...
В ежедневния доклад на британското разузнаване се коментират последните развития
Коментари Харесай

Британското разузнаване: Руската авиация е неефективна

В ежедневния отчет на английското разузнаване се разясняват последните развития в Украйна, представени от съветската работа на Би Би Си.

В Донбас съветски войски и формирования на проруската самопровъзгласила се ЛНР настояват, че са навлезли в предградията на град Северск. Това не е доказано, само че съветските сили постепенно напредват на запад след обстрел и пробни офанзиви против Северск откъм Лисичанск . Целта е да се отвори проход към Славянск и Краматорск. Бахмут евентуално ще бъде идната цел на руснаците , в случай че съумеят да завладяват Северск. По-рано се появиха информации от съветска страна, че, само че тази информация няма без значение удостоверение.

След като съветските войски в Черно море на 30 юни 2022 година, Русия отхвърля той още веднъж да се намира под украински надзор. На 13 юли 2022 година обаче два съветски изтребителя Су-27 не съумяха да ударят острова. Това още един път потвърждава неефективността на съветската авиация в тактическа война.

в Русия от началото на нашествието. Русия е упрекната в, в доста случаи те са брутално третирани в съветски филтрационни лагери, съгласно английското разунаване.

Руската войска напредва към Славянск в Донецка област и се пробва да настъпи към Бахмут, както и да се прегрупира за нахлуване към Северск, заяви украинският Генерален щаб в обичайна си утринна сводка за 142-ия ден от войната.

В Харковско направление съветските военни се пробват да задържат окупираните региони и да попречат на настъплението на украинските войски към държавната граница.
 Обстрел по Николаев - ракети удрят два университета
Обстрел по Николаев - ракети удрят два университета

Изстреляни са били минимум 10 ракети
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР