В ефира на ,,На кафе по NOVA панелистите коментираха темата

...
В ефира на ,,На кафе по NOVA панелистите коментираха темата
Коментари Харесай

Защо Сара Джесика Паркър насърчава децата си да ядат сладко?

В ефира на,,На кафе ” по NOVA панелистите разясниха тематиката за количеството сладко, което родителите би трябвало да разрешават на децата си. Георги Блажев показа за какво Сара Джесика Паркър не лимитира своите да одобряват захар.  

Актрисата от,,Сексът и градът ” е подхванала стъпки, с цел да насърчи децата си да имат „ по-здравословна връзка “ с храната и сладкото, в сравнение с тя е имала до момента в който пораства. 
                             

Появявайки се в подкаста Ruthie's Table 4, Сара сподели, че не постанова строги правила по отношение на количеството захар, което нейните 14-годишни близначки Табита и Марион употребяват. 
 Как се промени Сара Джесика Паркър през годините  Как се промени Сара Джесика Паркър през годините  Как се промени Сара Джесика Паркър през годините  Как се промени Сара Джесика Паркър през годините
„ Не желая девойките да имат отрицателна връзка с храната и да я усещат като техен зложелател. Когато растях, беше забранена захарта в дома ми, не ни позволяваха бисквити и шоколад. И, несъмнено, това, което направихме, сега, в който се изнесохме, е да се натъпчем с торти “ , показа тя. 

Актрисата акцентира, че сега у дома имат бисквити и торти, което съгласно нея води до по-здравословна връзка с храната. 
                             

Освен близначките, Сара Джесика има и 21-годишен наследник на име Джеймс от брачна половинка си Матю Бродерик, за който е омъжена от 1997 г. 
 Вижте порасналите близначки на Сара Джесика Паркър  Вижте порасналите близначки на Сара Джесика Паркър  Вижте порасналите близначки на Сара Джесика Паркър  Вижте порасналите близначки на Сара Джесика Паркър
И макар че Сара Джесика и Матю са доста свързвани с Ню Йорк, те сега живеят в Лондон, където участват в продукция на Нийл Саймън. 
                             

Самата тя признава, че в никакъв случай не е била дисциплинирана във връзка с храненето и приписва тонизираната си фигура на годините като танцьор. 

„ Дъщерите ми са спортисти и се любуват на храната. Имат разнообразни усети и не мога да ги накарам да харесват нещо, което не желаят. “ 

Вижте всички мнения по тематиката в,,На кафе ” във видеото нагоре.  
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР