В едно от пророчествата си известният гръцки пророк Паисий Атонски

...
В едно от пророчествата си известният гръцки пророк Паисий Атонски
Коментари Харесай

Гръцкият Нострадамус предсказа Третата световна

В едно от пророчествата си известният гръцки оракул Паисий Атонски приказва за приближаващата се Трета международна война. Според думите му, огромните сражения ще са сред страни от Близкия изток. Над 200 млн. китайци ще тръгнат към фронта, когато река Ефрат стане плитка. Заради войната хората ще премислят всичките си полезности, ще настъпи нов международен ред, а страните дълго ще отстраняват вредите от сраженията.

Гръцкият Нострадамус визира и тематиката с моралния крах в обществото. По думите му, хората ще станат още по-жестоки и меркантилни. Всички храмове ще станат олицетворение на комерсиалните ползи. Свещениците ще възприемат работата си като метод за изкарване на положителни пари, а не за избавление на човешките души. Всички завещания на Христос ще бъдат забравени.

Следва да се означи, че част от страшните предсказания на монаха се сбъдват още през днешния ден. Много църкви намерено събират пари. Моралният крах доближава още по-бързо човечеството до експлоадирането на Третата международна война. Цели десетилетия ще бъдат нужни, с цел да се поправи разрухата. Важно е да не забравяме, че точно ние творим бъдещето си, по тази причина би трябвало да постъпваме по съвест и да работим за богатството на човечеството. Защото единствено ние можем да създадем този свят по-добър.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР