В едно незабравимо пътуване между световете ни въвлича премиерният за

...
В едно незабравимо пътуване между световете ни въвлича премиерният за
Коментари Харесай

Пътуване между паралелни вселени в премиерния уеб сериал „Канага“

В едно незабравимо пътешестване сред световете ни въвлича премиерният за България хитов сериал „ Канага “ с първия си епизод. Млад физик стартира дълго изследване, което не е просто търсене на истината, а най-голямото и поучително премеждие в живота му. Как се преплитат законите на Вселената и има ли живот след гибелта? Не пропускайте да разберете от дебютната серия на интернационалната продукция във Vbox7.com.

„ Канага “ споделя антични истории през очите на Мардин (в ролята влиза известният артист Мехмет Гюнсюр) – 38-годишен квантов физик, който изследва метафизични и трансцедентални светове. Героят търси отговор на въпроса допустимо ли е пътуването в паралелни вселени, а по пътя към откриването на правилния отговор Мардин претърпява редица вълнуващи трудности.

Историята в „ Канага “ се заплита към тайнствен оракулски сън, който лишава спокойствието на младия физик. Мардин е в допълнение обезпокоен от притеснителното примирение на тежко болната си майка. Без да подозира, че и двамата са претърпели еднакъв сън, героят се пробва да разтълкува пророчеството. До какво ще докара материализирането на предмет от съня на Мардин в родния му дом, не пропускайте да гледате в премиерния епизод във Vbox7.com.

Необяснимото, езотериката и магията на Вселената съпътстват всяка крачка на Мардин. Какво търси амбициозният физик в безграничната Вселена? Колко е значима връзката сред индивида и природата? Защо ориста на Мадрин да се преплита с тази на доста други хора? Отговорите на тези и безчет други въпроси се крият в премиерния за България сериал „ Канага “ първо във Vbox7.com.

Гледайте „ Канага “ всяка сряда във Vbox7.com.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР