В едно британско изследване по темата четем, че четвъртото от

...
В едно британско изследване по темата четем, че четвъртото от
Коментари Харесай

Нямате терен за Св. Валентин? Интересни предложения за секс в автомобил

В едно английско проучване по тематиката четем, че четвъртото от петнайсетте най-популярни места за секс след леглото, дивана и душа е... колата. И защото през днешния ден е денят на влюбените, взехме решение да ви покажем нашето виждане за това някои забавни коли за секс, написа Факти бг.
В каквато и кола да решите да практикувате половите си умения обаче, първо се убедете, че моторът е наведен неподвижен и, че ръчната спирачка е дръпната.



При огромно предпочитание и известна доза фикция, в отлична кола за секс може да се трансформира даже и дребния Smart. Той обаче наложително би трябвало да е кабрио.

 Още един " мъник ", Fiat 500 влиза в класацията ни за най-сексуални коли. Тук обаче става дума за актуалната интерпретация на модела, а не за оригинала от 1957-а.



Преминаваме към най-големите и респективно най-удобни леки коли за секс - стреч лимузините. Там има всичко. И пространство, и минибар, и още какви ли не капризи.



Най-аристократичната марка Rolls-Royce работи на огромна част от дамите като афродизиак. Комфортът е налице, а таванът прилича на нощно небе...



Тази американска класика не е толкоз сантиментална, само че пък удължената версия на Cadillac Escalade е подобаваща даже и за групови осъществявания.



След двата мъника и ултраскъпите оферти, още веднъж слизаме на земята с Honda Element от 2007 година. Салонът и елементарно се трансформира в напълно функционална спалня.



Porsche-тата са също мощен възбудител и абсолютно заслужават място в тази ранглиста. Да се прави комфортно секс в Porsche обаче е допустимо единствено в Cayenne или в Panamera, само че пък има и рискови видове, които пробват и в класиката 911.



Това, съгласно нас е най-удобната кола за секс, въпреки и не лека. Volkswagen California разполага с пълноразмерно легло, с ледник и даже с мивка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР