В едно бедно село като Върбица се питат защо да

...
В едно бедно село като Върбица се питат защо да
Коментари Харесай

В едно бедно село Върбица се питат защо да гласуват за ГЕРБ - партията на милионери и милиардери


В едно оскъдно село като Върбица се питат за какво да гласоподават за ГЕРБ - партията на милионери и милиардери. Това е олигархията, съобщи Борислав Банчев, лидер на листата за общински съветници на локална коалиция във Враца - "БАСТА ", Движение за права и свободи, Национална движение „Симеон Втори", Социалдемократи и Новото време. Къде са парите за опазване на здравето? Те са във фармацевтичните босове. ГЕРБ убиха на хората да си вършат домашна ракия. Убиха животните и птиците поради свински грип, птичи грип, наследник език. Това е цялостен геноцид, разгласи Банчев.
Той даде за образец, че хората на ГЕРБ взимат огромните заплати. Областният шеф е с 3000 лева, шефът на бюрото по труда към 3000 лева, а шефът на туберкулозния диспансер доктор Шахов взема 7000 лева Цялата тази тайфа би трябвало да се спре, уточни Борислав Банчев пред хората от Върбица. Те търсят власт и ползи, а не гледат тези на елементарните жители.
Той предлага детските градини в община Враца да станат изцяло безвъзмездни, а за учениците да има безвъзмезден превоз. Младите хора би трябвало да останат да живеят и работят в общината. Ние като врачани милеем за града и селата. "Трябва да изгоним другоселците от нашия район и да върнем Враца на врачани! " добави Банчев.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР