В една такава ситуация тези, които взимат решения, трябва да

...
В една такава ситуация тези, които взимат решения, трябва да
Коментари Харесай

Балабанов: Българинът събира капачки за кувьози, сега го карат да дарява заплати за оръжие

" В една такава обстановка тези, които взимат решения, би трябвало да бъдат безапелационни в избора си. Трябва да се дават безапелационни отговори, а не до последно да се чака празниците да минат. България би трябвало да има ясна позиция по подобен проблем, тъй че се надявам съдружният съвет през днешния ден да бъде потребен и в него да се изчистят всички проблеми към това идно пътешестване. Властите би трябвало да са оптимално обединени, а не да се разделяме на обединения, на опозиции, всеки " да търси под вола теле ", в противен случай би трябвало да сме единни ", съобщи пред БНР депутатът от " ИТН " Станислав Балабанов, който ще бъде част от българската делегация в Киев.

" Моето предпочитание не е да вървя в Украйна да се фотографирам с който и да е било ", добави депутатът от Има Такъв Народ:

Балабанов разяснява и апела на премиера Кирил Петков всеки български жител да подари по една заплата в помощ на Украйна:

" Постът на премиера беше недомислен, тъй като страната има абсолютния запас, в случай че се стигне до помощ с доставки на каквото и да е било в интерес на Украйна, а не българинът да заплаща и да бъде призоваван да подарява заплатата си, тъй като всички имат личните си проблеми, носят личните си отговорности. Необмислено е да се приканва тъкмо по този метод, тъй като българинът събира капачки за кувьози, в този момент го карат да подарява заплати за оръжие, а това е работа на страната ", разяснява той.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР