В една реклама малко момиченце отхапва нетърпеливо от шоколадова бисквита

...
В една реклама малко момиченце отхапва нетърпеливо от шоколадова бисквита
Коментари Харесай

Иван Гешев не се въздържа и показа към кой кръг принадлежи

В една реклама малко момиченце отхапва нетърпеливо от шоколадова бисквита и сепнато изяснява на баща си, че не може да се въздържи. Вкусотийте са изкушаващи и даже възрастните мъчно им устояват. Нещо сходно се случва и с другояче стоманения основен прокурор Иван Гешев. Не издържал на изкушенията и дал изявление за уеб страницата Блиц. Мммм, вкусно...
Отборът на пеевските медии е във екстаз. Цитират фрагменти от изложените мисли. Жив класик ги е изрекъл! Когато бе определен за обвинител №1 Гешев съобщи, че няма да прави разлика сред медиите, само че това към този момент е минало и заравено.

Досега Гешев е дал изявленията за Българска национална телевизия на Емил Кошлуков (знайно чия номинация бе), ПИК, " 24 часа " и Блиц.

На 18.12.2019 г в ПИК написа: Точно в 13 часа: Първото огромно изявление на Иван Гешев е пред ПИК.

На Гешев някоя секретарка би трябвало да извади и покаже какво е споделил Недялко Недялко, издател на Пик на 26 юли 2016 година

Ето фрагмент:

„ Мажоритарният притежател на " Блиц " Делян Пеевски си изпуска нервите и нахъсва разсилния си Ивайло Крачунов да бълва неистини и клюки. Крачунов в това отношение е изключително находчив, изплезил е език до земята, и по всякакъв начин желае да се хареса на господаря си “.

„ Уви, перверзията в обществото не подминава и медиите. Даже медиите са еманация на разпадналата се и безнравственна българска гласност. Но дано караме подред. През лятото на 2015 година съсобственикът и създател на " Блиц " Георги Ст. Илиев продаде каузи си. Нека поясня - до тогава той бе съсобственик дружно с Пеевски и един винпром. В един миг реши да продава и аз купих част от каузи му.

След договорката сдружението стартира да се ръководи от двама изпълнителни шефове - Славка Бозукова (формален притежател, на хартия, която представляваше Пеевски) и Звездомира Мастагаркова, която представляваше мен. Мастагаркова бе назначена и за основен редактор на медията, тя определяше публицистичната политика, тя водеше екипа.

Междувременно обаче Делян Пеевски си фантазира, че " Блиц " може да стане нещо като " Труд " - пощенска кутия за мръсни поръчки против политическите му и бизнес врагове. Адвокатът му Александър Ангелов стартира да залива мейла на редакцията с анонимни пасквили против всеки, неуместен за Пеевски, който назовават " Човека " или " Момчето ".

Христо Иванов, Лозан Панов, Цветан Василев, Радан Кънев, Гриша Ганчев, Румяна Бъчварова, Николай Ненчев, Росен Плевнелиев, Лютви Местан... Ако пасквилът не излезеше, Ангелов вдигаше кавги на Мастагаркова и я заплашваше.

Ситуацията към април стана нетърпима, беше ясно, че не може да се продължава по този метод. Тогава Пеевски и Ангелов взеха решение, че ще похитят " Блиц ", ще сменят Мастагаркова, ще откраднат собствеността ми и ще си подсигурят безметежност в клеветите против враговете си.

(Изобщо виждам, че Пеевски е събрал към себе си една мизеруваща морално и финансово кохорта от медийни чакали - някогашни ченгета, педерасти, проститутки, наркомани, алкохолици, които се надпреварват да му се харесат посредством гадостите, фабрикувани по мой адрес. Това напряко ме ласкае - толкоз очевидно съм значим и рисков за корпулентния, процъфтяващ мъж, похитил страната ни.)

Истинската им нервност се отпуши, откакто приканих обществено основния прокурор Сотир Цацаров да помоли юриста на Пеевски - Ангелов, да спре да му се подмазва с анонимни антрефилета в " Труд ". На тематика " Цацаров " Пеевски е изключително страхлив. Ако по някакъв метод бъде компрометиран пред основния прокурор, скача като жилнат.

Александър Ангелов, индивидът на Пеевски в " Левски ", дружно с мозъчен концерн от наети писачи, стои зад всички " контрадезинформации " в " Труд ", подписани като Калоян Стоев или Стефан Николов. Пиянката Петьо Блъсков - Сопола е единствено лицето, прочее задникът на славния в миналото ежедневник, трансфорат от бандата на Пеевски в елементарен парцал с дребен тираж.

Александър Ангелов е " индивидът с флашките " на Пеевски, индивидът, който прави " корпоративните рейдърства ", и това се знае от мнозина политици и медийни деятели, които обаче си затварят очите от боязън и мълчат “.

По тематиката може да се има вяра на Недялков, тъй като познава кухнята на пеевския медие кръг.

Очевидно го познава и новият основен прокурор Гешев, по тази причина е решил ясно да покаже своята принадлежност. Да няма никакви подозрения. И няма. Въпросът е: самичък ли е решил да приказва пред тези медии или някой е бил доста безапелационен? Отговорът е ез значение.

От друга страна Гешев е почтен и не прикрива принадлежността си.

Борис Петков

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР