“В една от пресечките на улица “Д-р Пискюлиев във Варна,

...
“В една от пресечките на улица “Д-р Пискюлиев във Варна,
Коментари Харесай

Сигнал за кратери и отвратителна мръсотия във Варна: Дупките са точно до офиса на офиса на АПИ

“В една от пресечките на улица “Д-р Пискюлиев ” във Варна, иронично директно до Агенция пътна инфраструктура и фонд “Земеделие ” е паднала бомба! ”, това алармира на “Петел ” възмутена варненка. Тя ни изпрати и фотоси от мястото, където дупките са много огромни за варненските “стандарти ”.



“Зеят големи дупки с дълбочина повече от 5 см. Това е вход към паркинги на доста жилищни входове, само че главните ползватели на тази разнебитена улица са тъкмо чиновници на фонд “Земеделие ”, банка ЦКБ и Областното пътно ръководство. Години наред, без значение какъв зов сме писали до общината, хората от блоковете в близост сами запълвахме дупките.



Не е обикновено в центъра на града, директно паралелно на основният бул. “Христо Ботев ”, да царува кочина и бедност, все едно живеем в дам ”, това написа Катя Елмазова.



Нейният сигнал обаче не е единствено за дупките, а и за друго обвързване на община Варна - поддържането на непорочност и на публичния ред.

Ето защо става дума:

“Отделно сред постройката на фонд “Земеделие ” и един голям трансформатор, всевъзможни хора се изхождат, уринират, натрупат отпадъци и центъра на Варна се трансформира в един излак за гнусарщина. Направо си живеем в една голяма тоалетна! ”



Варненката е в действителност потресена, че представители на такива съществени институции не вършат нищо за възстановяване и облагородяване на инфраструктурата към личните си здания, които са в центъра на града, който има искания да е Морска столица.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР