В една от най-важните точки на Европа през 2019 година

...
В една от най-важните точки на Европа през 2019 година
Коментари Харесай

Баба Ванга е предсказала пожара в „Нотр Дам“, твърди турска медия

В една от най-важните точки на Европа през 2019 година ще има огромен пожар,
казала приживе пророчицата
Сред предсказанията на Баба Ванга е и огромният пожар в Париж. Това написа 24rodopi.com,
позовавайки се на водещ материал авторитетната турска медия „ Сабах “.
В една от най-важните точки на Европа през 2019 година ще има огромен пожар, споделила приживе пророчицата, показва изданието и напомня най-важните й предсказания.

Припомняме, че пожарът, който избухна в понеделник вечерта, съумя да унищожи огромна част от знаците на Париж – катедралата „ Нотр Дам ”. Цяла нощ пожарникари се бориха с огнения пъкъл. Едва доскоро стана ясно, че пламъците най-накрая са потушени.
При гасенето са потърпевши двама служители на реда и един пожарникари.
Унищожаване по несъобразителност посредством пожар – това е насоката на следствието на районната дирекция на полицията. Парижката прокуратура изключва съзнателно закононарушение към този миг.
Също по този начин, стана ясно, че фамилията на френските милиардери Пино ще подари 100 милиона евро за реконструкцията на катедралата „ Нотр Дам “.

„ Баща ми, Франсоа Пино и аз ще отделим 100 милиона евро от средствата на компанията Artemis за реконструкцията на катедралата “, сподели предприемачът Франсоа-Анри Пино, чиято брачна половинка е актрисата Салма Хайек.
Френският предприемач е общоприет шеф на Kering, компания, която има марки като Yves Saint Laurent, Balenciaga, Gucci и Alexander McQueen.
френският водач Емануел Макрон даде обещание, че катедралата „ Нотр Дам “, която пострада съществено от ужасния пожар, ще бъде възобновена. Това сподели президентът на площада покрай античната катедрала. „ Тържествено давам обещание, че ще възстановим катедралата. Всички дружно. Утре ще стартира набирането на средства както във Франция, по този начин и отвън нея “, съобщи президентът.

Представител на френските избавителни служби е декларирал пред „ Ройтерс “, че структурата на катедралата „ Нотр Дам “ евентуално е избавена от цялостно разрушение. От избавителните служби също по този начин смятат, че и двете емблематични правоъгълни кули са избавени.
Мишел Пико, представител на организацията на попечителите, виновни за реставрацията, съобщи, че възобновяване на катедралата „ Нотр Дам “ в Париж ще отнеме най-малко 10 години.
Инфо: Блиц

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР