В една от малкото си изяви пред медиите, която не

...
В една от малкото си изяви пред медиите, която не
Коментари Харесай

Марио Андрети: Не подценявайте Льоклер

В една от дребното си изяви пред медиите, която не беше отдадена на влизането на Майкъл Андрети със личен тим във Формула 1, международният първенец за 1978 година Марио Андрети разяснява звездата на Ферари Шарл Льоклер.

" Не подценявайте Шарл – изясни Марио пред planetf1. – У него одобрявам това, че се труди доста настойчиво. Но сега е ясно, че не разполага с задоволително добър автомобил. Той се пробва да извади от автомобила нещо, което не е там. Той се бори, само че виновността не е негова, че е по-назад. Льоклер е доста скъп водач, доста кадърен. Той може да е международен първенец, в случай че разполага с верния автомобил и тим ".

" Льоклер осъзнава чудесно грешките, които прави, има здравомислещ взор – добави Марио. – Сигурен съм, че всеки ден си напомня това. И знам, че няма самообладание да се върне още веднъж в колата, с цел да потвърди, че е по-добър и по-бърз, да изкупи грешките си. Шарл има голям гений, уповавам се да успее да го осъществя ".

Разбира се, Андрети, който има в предишното си взаимна работа с Ферари, не пропусна да означи и значимостта на италианския отбор за Формула 1.

" На Ферари им липсва нещо, с цел да са в челото – разяснява Андрети. – Което не е добре, защото Формула 1 има потребност от Ферари. Винаги е добре, когато Ферари са мощни и са в челото, само че в този момент ситуацията не е такова ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР