В една идеална реалност партньорите нямат тайни един от друг,

...
В една идеална реалност партньорите нямат тайни един от друг,
Коментари Харесай

Проучване: Ето какво най-често крият мъжете във връзките

В една идеална действителност сътрудниците нямат секрети един от различен, могат да си споделят всичко и знаят, че персоналните неща би трябвало да останат единствено сред тях двамата, а не да бъдат обсъждани с близките. Понякога да споделиш нещо скрито, доста персонално и мъчително, се смята за по-интимен акт от секса, тъй като по този начин отдаваш цялото си доверие, а освен тялото си. Но клюките непрекъснато се появяват във връзките, а и сътрудниците рядко са изцяло откровени един с различен.
Ново изследване потвърждава, че това, което мъжете най-често крият от половинките си, са половите мечти. Изследването е извършено от "Superdrug " и демонстрира, че 45% от мъжете, които са били разпитани, признават, че не са напълно открити и не споделят половите си мечти с приятелките си. Интересното е, че дамите крият същото - 41% от разпитаните дами споделят, че също не са директни по отношение на своите мечти, оповестяват от американското издание на "Cosmopolitan ".
Експерти поучават, че е по-добре да говорите за своите еротични мечти, защото по този начин половият ви живот може да стане по-пикантен и удовлетворяващ. Дори да не ги извършите дружно с колегата, това заздравява връзката ви, тъй като по този начин сте по-искрени един към различен и не се притеснявате да споделяте най-личните неща и да поддържате връзка свободно, даже за нещо по-срамно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР