В единствения мач от 16-ия кръг на днес Локомотив (София)

...
В единствения мач от 16-ия кръг на днес Локомотив (София)
Коментари Харесай

В битка с 4 гола и контузен съдия ЦСКА и Локо поделиха точките

В единствения мач от 16-ия кръг на през днешния ден Локомотив (София) и ЦСКА 1948 приключиха наедно. Двата отбора си вкараха по 2 гола, като гостите бяха тези, които два пъти бяха догонващи в резултата, само че съумяха да си завоюват точка. Двубоят ще се запомни и с това, че в неговия ход бе направена съдийска промяна, защото основният рефер Ивайло Стоянов се контузи. Това се случи в самия завършек на мача, като четвъртият рефер Васимир Ел-Хатиб довърши срещата като основен.
Локомотив откри резултата в 16-ата минута от дузпа. Тя бе отсъдена за безумно влизане на Димеон Петров в краката на Божидар Кацарев и бе осъществена от Октавио Мерло. Три минути по-късно ЦСКА 1948 изравни посредством Георги Русев, който засече от близко центриране по земя на Крум Стоянов отляво.
В 24` Александър Александров преодоля Даниел Наумов, само че след консултация с ВАР попадението му бе анулирано поради засада. " Железничарите " съумяха още веднъж да пернат в резултата в добавеното време на първата част - Александров получи подаване от Лолала, настройки си топката и стреля с ляв крайник. Наумов не съумя да реагира, а заелия добра позиция Димитър Пиргов съумя да прати топката в мрежата му за 2:1.
ЦСКА 1948 се върна в мача в 58`, когато Ивайло Чочев се разписа от директен свободен удар след рикошет - 2:2. В класирането гостуващият през днешния ден отбор заема десетата позиция, а столичният Локомотив е 11-и. Двата отбора имат еднакъв брой точки - по 15.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР