В един такъв мач няма фаворити. Отборите достатъчно добре са

...
В един такъв мач няма фаворити. Отборите достатъчно добре са
Коментари Харесай

Дерменджиев: В дербито с ЦСКА няма фаворити

" В един подобен мач няма любимци. Отборите задоволително добре са натренирани, известно е каква е цената на мача, тъй че мисля, че физически и двата тима ще бъдат на положително равнище ", съобщи наставникът на Левски Георги Дерменджиев преди дербито с ЦСКА в събота.
Двата отбора ще се изправят един против различен на следващия ден от 17:15 часа на Националния стадион " Васил Левски " в най-интересния дуел от четвъртия плейофен кръг на Първа лига.
" Сините " изгубиха от водача Лудогорец в последния кръг и би трябвало да гонят наложителна победа против " армейците ", в случай че желаят да остана в битката за купата.
" Не мисля, че мачът с Лудогорец беше пораженчески, той беше добър за нас. Вярно е, че имаме проблеми с контузени и осъдени играчи. Някои се връщат, тъй че ще има 11 индивида на терена. В един подобен мач няма любимци. Отборите задоволително добре са натренирани, известно е каква е цената на мача, тъй че мисля, че физически и двата тима ще бъдат на положително равнище.
Отборът на ЦСКА ще бъде доста съсредоточен, мачът с Ботев няма нищо общо, мисля, че даже го бяха подценили малко и по тази причина по този начин влязоха в мач, само че против нас мисля, че психически ще бъдат по различен метод настроени. Аз желая играчите да излязат, да бъдат доста съсредоточени и да играят това, което могат. Искам да зарадваме почитателите с добра игра ", сподели Дерменджиев.
" Любо е добър треньор, той умее добре психически да влияе на играчите, също по този начин да им откри точните позиции. Мисля, че има и ясна изразена визия какво желае от тима. Качеството на игра на ЦСКА е доста усъвършенствано, тъй че би трябвало да създадем един добър и зрелищен мач ", добави треньорът на Левски.
Дерменджиев разяснява и думите на Любослав Пенев, че някои тимове в топ 6 са се съюзили в скрит план против ЦСКА. " Няма по какъв начин да участваме в такива заприказва, това не е съвместимо с името Левски. Ние играем за себе си, играем мач за мач, имаме контузени и осъдени играчи, не сме даже говорили против съдиите за какво са осъдени, за какво не е свирена дузпа. Искаме да изиграем мачовете, които остават, на едно положително равнище и тези момчета, които влязат да играят, да играят на едно положително равнище ", сподели той.
Дерменджиев разкри, че описът с контузени играчи в лагера на Левски се резервира и добави, че вратарят на отбора Николай Михайлов ще остане в тима.
Какво още сподели наставникът на " сините` вижте в sportlive.bg
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР