„В един от претърсваните периметри е открито оръжие. То отговаря

...
„В един от претърсваните периметри е открито оръжие. То отговаря
Коментари Харесай

НАПРЕДЪК! Откриха оръжие, с което вероятно е извършено едно от убийствата в Костенец!

„ В един от претърсваните периметри е намерено оръжие. То дава отговор по тип и по диаметър на това, с което е осъществено едно от убийствата в Костенец”. Това сподели на брифинг в събота заран основният секретар на Министерство на вътрешните работи гл. ком. Ивайло Иванов. Той обаче не разкри коя от двете жертви вероятно е била убита с откритото оръжие.

Главният секретар сподели още, че в петък вечерта в полицията са постъпили нови сигнали за местонахождението на обвинения Стоян Зайков. Той обаче не е открит при претърсванията на посочените места.

Гл. ком. Иванов съобщи още, че службите имат съмнение, че обвиненият за убийствата на някогашната си половинка и съседа си се укрива в региона на Костенец. Затова и невижданата интервенция там ще продължи.

„ Назад във времето се е укривал с месеци. Способен е да оцелява самичък. Предполагаме, че няма помагачи”, сподели още основният секретар на Министерство на вътрешните работи.

Все още не са подготвени експертизите, които ще потвърдят Зайков ли е причинителят и на двете изтезания.

Полицията отхвърли слуховете за лист с набелязани възможни жертви на търсения. Под защита обаче остават хора, които се считат за застрашени.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР