В един от най-слабите си мачове през последните месеци в

...
В един от най-слабите си мачове през последните месеци в
Коментари Харесай

Атлетик не игра нищо и нямаше как да вкара, но пък получи бонус от Леганес

В един от най-слабите си мачове през последните месеци в Ла Лига Атлетик Билбао имаше шанс и надделя Леганес с 1:0 като посетител, с което продължава да бъде с огромни шансове за присъединяване в евротурнирите. Засега “лъвовете” са на седма позиция, която би ги пратила в Лига Европа, в случай че Барселона завоюва Купата на Испания.

За цялостен дуел отборът от Билбао насочи единствено 3 изстрела към вратата на съперника против 14 от страна на домакините. “Лос пепинерос” обаче имаха малшанса да си вкарат автогол. Това се случи в 43-ата минута, когато голмайсторът на отбора Юсеф Ен Насири отклони кълбото в личната си мрежа след центриране от ъглов удар.

Този сезон на “Бутарке” си изпатиха много клубове - Барса загуби, а Атлетико Мадрид и Реал Мадрид си потеглиха единствено с по точка, само че довечера шансът обърна тил на играчите на Леганес.

Отборът от столичното предградие няма победа от четири срещи насам, само че въпреки всичко е на 7 точки от рисковата зона, а до края остават 4 кръга.
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА КЛАСИРАНЕ Примера дивисион 34 кръг, сряда 24 април  Леганес 0:1краен резулат  Атлетик Билбао
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР