В един от най-интересните двубои в световния бокс за 2018

...
В един от най-интересните двубои в световния бокс за 2018
Коментари Харесай

Ето коя телевизия ще предава мега сблъсъка Кубрат Пулев - Хюи Фюри

В един от най-интересните дуели в международния бокс за 2018 година българският исполин в тежка категория Кубрат Пулев се изправя против английския представител Хюи Фюри в един извънредно равносилен конфликт, който подсигурява пердах с Антъни Джошуа за международната купа.
Мачът е в събота вечер, като за наслада на цяла България е на родна земя. Зала " Арена Армеец " се чака да бъде изпълнена до краен лимит за невероятната церемония вечер, проведена от Ивайло Гоцев и " EPIC Sports and Entertainment ". В нея и Тервел Пулев ще се боксира, и то за европейската купа в полутежка категория, само че събитие №1 сигурно е дуелът на Кубрат Пулев.

Преди черешката на тортата има 9 дуела, които ще се изиграят на кръга, като сигурно мачът на Кобрата стартира след 22:00 часа. Къде може да гледате Пулев против Фюри вижте в Sportlive.bg .
Докато чакате началото на дуела, не пропускайте неповторимия материал на Sportlive.bg, в който Ули Вегнер разкрива най-трудната задача пред Кубрат Пулев и основната смяна в неговия жанр !
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР