В един от магазините от веригата LIDL – този в

...
В един от магазините от веригата LIDL – този в
Коментари Харесай

Клиент остана много разочарован след посещение в Лидл! Прав ли е?

В един от магазините от веригата LIDL – този в кк " Св. св. Константин и Елена “ – Варна, потвърди, че няма и капка предпочитание да показва почитание към клиентите си, които постоянно в България заплащат много по-високи цени, в сравнение с в Германия, Гърция и Румъния – да вземем за пример. След месеци неработеща мивка в хипермаркета и тоалетната е пуснала кепенци, само че никой не е счел за нужно да уведоми клиентите. Няма разумно обяснението за нарушените правила за действие на огромния магазин, написа уеб сайтът rns.bg.

Ето разказът на възмутени клиенти:

" На връх 8-ми март, към 18,30 ч посетихме LIDL в кк " Св. св. Константин и Елена “. Забелязахме, че на вратата за тоалетната няма ключалка.

В празните дупки е напъхана хартия. Самата тоалетна беше заключена, само че светеше, което би трябвало да значи, че има човек вътре. Изчакахме, тъй като към този момент знаем, че шефът на варненската верига най-малко 3 пъти седмично вика спеhttps://rns.bg/циалисти за отпушване на тоалетната, която се цялостни с опаковки от шоколадови десертчета, употребявани скрито от чиновниците. След 15 минути очакване и две питания към служителки в магазина, които нямаха визия какво се случва, само че бяха безапелационни, че нищо не може да се направи, потърсихме шефа. Искахме да го сигнализираме, че несъмнено в тоалетната е човек, който има потребност от помощ, като откровено се надявахме, че към момента е жив. Изненадващо към нас се приближи млада жена с изписано едно име – Виолина. Аха, ясно – тук не почитат изключително служащите си, откакто ги означават с по едно име, като кучета. Въпросната изясни, че още през вчерашния ден – 7 март, са пристигнали експерти, които са свалили бравата за ремонт, а тоалетната така и така не работела. Надпис за това нямало, тъй като клиентите го късали (!?!?).

Тук е мястото да отбележим, че съгласно българското законодателство, в търговски обекти над избрана площ, е наложително да има течаща вода и тоалетна. Защо LIDL в кк " Св. св. Константин и Елена “ работи, откакто най-малко 24 часа и двете отсъстват, е обект на друга инспекция.

Истината е, че от месеци на чешмата в тоалетната стои надпис " Не работи “ – все едно е доста мъчно да се поправи нещо толкоз обикновено. Явно и бравата на първата врата е по " извънземна технология “, нито може да се поправи елементарно, нито някому хрумва да купи и сложи нова.

Неприятното възприятие се ускорява в допълнение от изказванията на шефката с едното име, че знае български и е грамотна, само че няма кой нито да изясни, нито да напише, че тоалетната не работи.

Същите да питат какъв брой часа в Германия, Гърция и Румъния ще си разрешат сходно безсрамие. “
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР