В един от епизодите на дербито на Манчестър бразилецът Каземиро

...
В един от епизодите на дербито на Манчестър бразилецът Каземиро
Коментари Харесай

Каземиро - мозъкът, сърцето и душата на Манчестър Юнайтед

В един от епизодите на дербито на Манчестър бразилецът Каземиро се нуждаеше от помощта на лекаря на тима, а по-късно, съгласно разпоредбите, трябваше да напусне терена.

Каземиро обаче не искаше да остави тима си нито за секунда! Ето видео от любопитната обстановка:

Много специалисти и някогашни играчи на Ман Юнайтед означават решаващата роля на бразилeцa за актуалните триумфи на клуба. Например Рио Фърдинанд, който счита Каземиро за основен състезател за Манчестър Юнайтед.

" Съгласен съм с Бруно Фернандеш, казвал съм го и преди - в началото на сезона те бяха нежен тим, имаше видими проблеми, само че в този момент се вижда тяхната единодушие. Мисля, че това е обвързвано с Каземиро - той беше най-важното парче от пъзела.

Той е като лепило, което свързва всички дружно, всичко минава през него. Ако Ман Юнайтед беше позволил гол освен от тим като Сити, само че и от други, да речем като Брентфорд, при започване на сезона, те щяха да се разпаднат.

Този тим наподобява като изработен от по-добър материал, по-силен, по-силен и можете да видите, че почитателите са удовлетворени от отборния дух, а освен от страхотния футбол. ", съобщи Фърдинанд.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР