В един бързо развиващ се свят, новите технологии и бързите

...
В един бързо развиващ се свят, новите технологии и бързите
Коментари Харесай

Това са най-стилните класически автомобили

В един бързо разрастващ се свят, новите технологии и бързите коли наподобява, че са най-желаните неща. Но има едно нещо, което в никакъв случай не остарява, а точно стилните ретро коли от предишното. Ето някои от най-хубавите модели, създавани в последните няколко десетилетия:

 Lamborghini Miura

Моделът е основан сред 1966 година и 1973 година, само че забавен факт е, че планът „ Miura “ е основан през свободното време на инженерите и срещу волята на самия Ламборгини.
 ламборгини ThinkStock/Getty Images
Mercedes-Benz 300SL ‘Gullwing’

Този типичен автомобил е основан сред 1955 и 1957 година и е бил най-бързият автомобил по това време. Оригиналната версия на модела е направена с емблематичните „ Gullwing “ порти.

 Chevrolet Camaro

Моделът е създаден сред 1967 и 1969 година и е бил директно съперник на класическия Ford Mustang. Тази кола има пет генерации, които са се отличили с помощта на емблематичния дизайн на модела.-->

 Alfa Romeo Tipo 33 Stradale

Този модел има единствено 18 бройки в целия свят. Ниското шаси и бътерфлай вратите трансформират Tipo 33 в един от най-стилните типичен коли, правени в миналото.

 Ferrari Dino 206 GT

Между 1968 и 1969 година са основани едвам 152 автомобила от този модел на Ferrari, като инженерите от италианската автомобилна компания са търсили на ниска цена вид на Ferrari 246 Formula One.

Chevrolet Corvette

Първото потомство от паметния модел на Chevrolet е създаден през 1953 година. Колата в началото е била проектирана за шоу предаване, само че е призната толкоз добре от обществото, че от Chevrolet стартират да я създават всеобщо. Оттогава насам Corvette има седем генерации и е един от обичаните спортни коли на феновете на високи скорости.

 Jaguar XJS 

Първоначално моделът е бил основан с цел да размени доста по-обичаните Jaguar X-Type, само че без триумф. XJS към този момент не е в произвеждане, само че това не пречи на автомобила да стане един от най-обичаните типичен коли на всички времена.

Ferrari 250 GTO

Моделът в началото е бил създаван за автомобилната конкуренция Стърлинг Мос, а през 2012 година се трансформира и в най-скъпата кола в света. Когато е почнало произвеждането на този автомобил, купувачите е трябвало да бъдат утвърждение от не какъв да е, а от самия Енцо Ферари. Това несъмнено е един от най-красивите типичен коли правени в миналото!

Aston Martin DB5 

този автомобил е задоволително известен, че да е нужно каквото и да е показване, само че безсъмнения едно от нещата, което прави DB5 толкоз издирван, е фактът, че това е автомобилът на Джеймс Бонд. За първи път DB5 се появява във кино лентата Goldfinger от 1964 година.

 Jaguar E-Type

Един от най-обичаните типичен коли на всички времена е английският състезателен автомобил по-известен, като Jaguar E-Type. Общо над 70 000 автомобила от серията са продадени, което е доказателство за голямата известност на първокласния състезателен автомобил.

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР