В двубой от 38-ия (последен) кръг в Ла Лига Реал

...
В двубой от 38-ия (последен) кръг в Ла Лига Реал
Коментари Харесай

Реал Мадрид обърна Виляреал, но...

В дуел от 38-ия (последен) кръг в Ла Лига Реал Мадрид победи Виляреал с 2:1, само че загуби купата. Момчетата на Зинедин Зидан обърнаха противника, откакто губеха до 87-ата минута с 0:1, само че купата отиде в градския противник - Атлетико. В 20-ата минута Пино откри резултата за гостите. Бензема изравни в 87-ата минута на срещата. В добавеното време Лука Модрич направи обрата цялостен. Така Реал финишира втори с актив от 84 точки. Виляреал е 7-ми с 58.

Виляреал опита да направи рискова офанзива в 10-ата минута на дуела, само че Педраса не откри път към съотборник. Реал Мадрид отвърна с центриране на Одриосола пет минути по-късно, само че бранителите на " жълтата подводница " се оправиха със обстановката.

В 20-ата минута на дуела Пино откри резултата в интерес на Виляреал, той се възползва от чудесна обстановка и матира Куртоа. Федерико Валверде стреля с глава четири минути по-късно, само че много неопределено. В 25-ата минута игра с ръка в личното наказателно поле на състезател на гостите не беше осъдена с дузпа в интерес на Реал.

Лука Модрич направи изумителен пробив в 34-ата минута, само че в последна сметка не се получи гол. Три минути по-късно Каземиро центрира в наказателното поле на противника, само че Рули улови кълбото. В последната минута на дуела Каземиро пропусна да изравни резултата, само че и вратарят се прояви улавяйки кълбото.

Милитао пропусна чудесна опция да изравни резултата в 52-ата минута, насочвайки топката малко настрана от вратата след удар с глава. Карим Бензема прати топката във вратата на Виляреал в 55-ата минута, само че след разглеждане на обстановката с ВАР попадението беше анулирано.

В 67-ата минута още веднъж Бензема се оказа на голова позиция, само че топката мина доста покрай страничната греда, само че в навън. Въпреки опитите на Реал да стигне най-малко до равенството това не се получаваше. В 83-ата минута и Лука Модрич опитва мерника си, само че още веднъж не се стигна до гол във вратата на Виляреал.

Карим Бензема въпреки всичко се разписа в 87-ата минута, с цел да възвърне равенството с грациозен удар, който не остави шансове на Рули. В добавеното време на дуела Модрич направи обрата цялостен и Реал поведе с 2:1. Така в последна сметка Реал завоюва, само че не стигна до купата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР