В двубой от 34-ия кръг на Серия А и с

...
В двубой от 34-ия кръг на Серия А и с
Коментари Харесай

Торино мечтае за Шампионска лига, смълча Милан

В дуел от 34-ия кръг на Серия А и с директно въздействие за място в европейските клубни шампионати Торино победи Милан с 2:0. Головете за триумфа на "биковете " осъществиха Белоти и Беренгер. Милан игра след 83-ата минута с човек по-малко след червен картон на Романьоли.

Милан потегли добре в мача и още в 8-ата минута Кутроне пропусна от добра обстановка. Сусо имаше чудесна опция да открие резултата в 31-ата минута, само че вратарят на домакините се оправи съвършено със обстановката.

Минута преди края на първата част и Чалханоглу пропусна да открие резултата.

През втората част домакините пропуснаха от преференциална обстановка в 46-ата минута, когато Ансалди центрира в наказателното поле на Милан, само че защитата се оправи.

В 56-ата минута съдията отсъди дузпа в интерес на Торино за нарушаване на Кесие в наказателното поле и от бялата точка Белоти откри резултата. Милан стигна до греда в 67-ата минута след удар на Бакайоко.

Торино нанесе своя втори удар в мача с попадение на Беренгер в 69-ата минута, когато се възползва от недобро изчистване на Мусакио и матира Донарума.

Милан остана с човек по-малко като в 83-ата минута Романьоли получи втори жълт картон и остави съотборниците си в понижен състав. В края на дуела Кесие пусна паралелен пас на голлинията на Торино, само че там защитник се оправи със обстановката.

След този триумф момчетата на Валтер Мадзари към този момент са на 6-ото място с актив от 52 точки, колкото има и Милан, а също толкоз има и Аталанта, само че "бергамаските " са с мач по-малко.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР