В двубой от 10-ия кръг на Серия А Интер постигна

...
В двубой от 10-ия кръг на Серия А Интер постигна
Коментари Харесай

Интер оглави Серия А, победи Бреша

В дуел от 10-ия кръг на Серия А Интер реализира триумф като посетител над Бреша с 2:1. Головете за триумфа на "нерадзурите " осъществиха Лаутаро Мартинес и Ромелу Лукаку, за домакините попадението пристигна след автогол на Шкриняр.

Още в 4-ата минута на дуела Лукаку стреля с глава след пас от левия фланг от Барела, само че топката мина настрана от вратата. В 20-ата минута Годин стреля рисково с глава, само че топката не откри задачата.

Интер откри резултата с дежурния гол на Лаутаро Мартинес, който се разписа в 23-ата минута на мача. Домакините отвърнаха безусловно в идната офанзива, само че Ханданович беше на равнище.

В началните минути на втората част Ханданович направи две ефектни спасявания, с цел да резервира задатъка на отбора си. Ромелу Лукаку направи резултата 2:0 в 63-ата минута, откакто се възползва от пас на Галярдини и матира стража на домакините.

В 72-ата минута Балотели стреля рисково, само че Ханданович беше на равнище. Все отново Бреша върна един гол, откакто в 76-ата минута топката се отклони от крайници на Шкриняр и влетя в мрежата. На няколко пъти домакините имаха искания за дузпи, само че те не бяха отсъдени.

Бреша упражни напън в последните минути на дуела, само че в последна сметка Интер съумя да резервира задатъка си и да вземе 3-те точки. След триумфа Интер оглави класирането с актив от 25 точки, само че и мач повече от Ювентус. Бреша е на 18-ото място в зоната на изпадащите с актив от едвам 7 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР