В двора на Дома на инвалидите в Париж се провежда

...
В двора на Дома на инвалидите в Париж се провежда
Коментари Харесай

Благотворителен концерт за възстановяването на катедралата Нотр Дам

В двора на Дома на инвалидите в Париж се организира огромен благотворителен концерт за възобновяване на катедралата " Нотр Дам ".

 © БГНЕС
Участват популярни френски актьори и сформира, а събитието се излъчва директно в народен ефир. Репертоарът включва френски шансони, шоу, класическа и църковна музика, дружно с апели за дарения. Ще бъдат споделени и на практика хрумвания за реставрацията на " Нотр Дам ".
 Измамници събират пари за Измамници събират пари за "Нотр Дам "
Измамници се възползват от пожара в парижката катедрала "Нотр Дам ". Френските управляващи предизвестяват, че са засекли подправени схеми за набиране на средст...

Гала-концертът е проява на солидарността на цялата артистична общественост, обединена към идеята, както и уговорката на публичните медии за възобновяване на " Нотр Дам " пожара, показва Мишел Орие- музикален шеф на Радио Франс. Френският бизнес към този момент разгласи дарения за близо един милиард евро.
 1 милиарда евро са събраните досега дарения за 1 милиарда евро са събраните досега дарения за "Нотр Дам "
Още няколко минути и емблематичната катедрала е щяла да рухне - настояват публични източници. Над 20 минути личният състав от храма е търсил самичък огнището...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР