В две съдебни зали в Пловдив днес се решаваха мерките

...
В две съдебни зали в Пловдив днес се решаваха мерките
Коментари Харесай

Съдът остави зад решетките и двете страни от конфликта в Болярино

В две правосъдни зали в Пловдив през днешния ден се решаваха ограниченията за неотклонение на кипърския предприемач Димитракис Пирилис и на двамата крадци, арестувани след случая на 11 май, приключил съдбовно за третия им съизвършител. И двата състава на Районен съд- Пловдив постановиха " задържане под стража ", тъй че в този момент двете страни по един спор ще лежат дружно.
Кипърският жител развивал агробизнес у нас от години, само че постоянно страдал от ромските нападения. Пред съда през днешния ден той сподели, че са опитвали да палят и къщата му. В съответната нощ в село Болярино крадците, осъждани неведнъж, в това число и поради обири на животни от Пирилис, решили да откраднат пет крави. Това се твърди от прокуратурата по събраните данни. Пирилис ги подгонва с джипа си и блъска смъртоносно единия от тях - Петър Гаджанов.  Макар че пред съда през днешния ден той сподели, че го е направил несъзнателно и въпреки в негова поддръжка да бе показана подписка от негови служащи от пет села, му бе постановена най-тежката мярка.
Обвиняемите за кражбата пък Ангел Иванов и Ангел Галджев се клеха пред съда, че са желали да косят люцерна на 2 км от фермата на Пирилис, само че на мястото на случая са открити две завързани крави и въжета - допуска се, че животните са били и повече. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР