В две основни версии на купето, с подобрен комфорт и безопасност,

...
В две основни версии на купето, с
подобрен комфорт и безопасност,
Коментари Харесай

Новият Citroen Berlingo Van

В две съществени версии на купето, с подобрен комфорт и сигурност, нови системи за съгласуваност и 20 системи за подпомагане на ръководството, новият Citroen Berlingo Van ще бъде стартиран на пазара преди края на тази година.

От Citroen разясняват, че новото Berlingo Van предлага освен отлична товарна вместимост и функционалност на товарното поделение, само че и висока безопасност с помощта на специално оразмереното си купе и положителната видимост. Бъдещите притежатели на автомобила ще могат да избират сред две дължини- M (4.4 м) и XL (4.75 м), две специфични равнища на изпълнение- Worker и Driver, версия с три седалки на първия ред, допълнителни малки товарни отделения, товароносимост от до 1 звук и опция за лесно товарене.

В оборудването на новото Berlingo Van ще могат да бъдат открити до 20 системи за подпомагане на ръководството, в това число система за предизвестие при претоварване, пъстър head-up прожекционен дисплей, електронна паркинг спирачка, адаптивен круз надзор, система за автоматично задействане на спирачната система, инфо-комуникационна система Citroën Connect Nav, система за безжично зареждане на мобилен телефон и други.

Новият Citroen Berlingo Van ще може да бъде поръчан също по този начин със система за задържане на транспортното средство в пътното платно, различаване на сънливост във лидера, вписване на автомобил в мъртвата точка на погледа на водача, безключов достъп до интериора и стартиране на мотора с бутон, паркинг асистент, камера за задно виждане, система за възстановяване на проходимостта Grip Control.

Новото Berlingo Van ще се предлага с избор между 1.2 литров PureTech мотор в мощностни версии 110 и 130 конски сили, както и с 1.5 дизелов BlueHDi със 130 конски сили, и 1.6 литров BlueHDi във версии 75 и 100 конски сили. В взаимозависимост от модификацията, колите са екипирани с шестстепенна механична или осемстепенна автоматизирана предавателна кутия.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР