В два съседни парцела на гробището в новозагорското село Брястово

...
В два съседни парцела на гробището в новозагорското село Брястово
Коментари Харесай

Страшна трагедия! Погребаха Моника до баща й, който я уби

В два прилежащи имота на гробището в новозагорското село Брястово бяха положени тленните остатъци на 17-годишната Моника и 62-годишният й татко Йонко Петков. Телата дойдоха в запечатани ковчези от моргата в Сливен, където е била направена аутопсията в границите на досъдебното произвеждане за ликвидиране и последвало самоубийство, оповестява „ Монитор ”.

По думите на кмета Станко Станчев за погребението се погрижила лелята на Моника Петранка, до последния миг майка й Венета, която живеела при другите си две дъщери Калина и Димитрина в Стара Загора не се обадила. Погребението мина без духовник, по този начин посъветвали възрастни поданици на Брястово поради самоубийството на таткото.

Единадесетокласничката в новозагорската професионална гимназия по техника и технологии “ Атанас Димитров “ Моника Петкова бе открита убита в родния си дом на 4 октомври, гибелта е настъпила вследствие на нанесени по главата удари с лопата и секира. Убийството е направил таткото Йонко, който преди да се обеси в гаража, оставил предсмъртно писмо, в което обяснявал, че протегнал ръка на щерка си поради пристрастеността й към опиатите. Всички в Брястово знаели, че Моника се друса, описаха нейните връстници от селото, от няколко години тя тормозела непрестанно татко си за пари, постоянно посягала да го бие, изпадала непрестанно в рецесии.

За последно е била на учебно заведение на 25 септември, ден по-късно класната й я потърсила по телефона, само че по този начин и не съумяла да се свърже с нея. Сред последните харесани от Моника части е осъществяване на техно легендата DJ Rush, излиза наяве от обзор на персоналната й страничка във Facebook, където нейни другари изрекоха съболезнованията си за безвременната й кончина. Очаква се двете формирани досъдебни производства за убийството на момичето и самоубийството на татко да бъдат прекъснати до дни.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР