В два поредни дни главен инспектор Владимир Герасимов - началник

...
В два поредни дни главен инспектор Владимир Герасимов - началник
Коментари Харесай

Шефът на Пътна полиция-Видин инструктира деца за ел. тротинетките

В два следващи дни основен контрольор Владимир Герасимов - шеф на бранш „ Пътна полиция “–Видин организира къси уроци по пътна сигурност в две учебни заведения в града – ОУ “Отец Паисий “ и ППМГ “Екзарх Антим I “.
Заниманията минаха в спорен формат с коментар на разнообразни обстановки, свързани с сигурността на придвижване по пътищата. Вниманието на учениците бе фокусирано върху електрическите тротинетки. Те набират известност като съвременно и желано транспортно средство, и стават и все по-сериозно предизвикателство за пътната сигурност. Електрическата тротинетка не трябва да се възприема като играчка. Подценяването й крие опасности, акцентира основен контрольор Герасимов. Той посочи, че следва законова наредба във връзка с това кой, с каква оптималната скорост и по коя инфраструктура ще може да ръководи самостоятелните електрически транспортни средства.
Видинските служители на реда поддържат всяка превантивна самодейност по пътна сигурност в района, обвързвана с повишение на информираността на дребни и огромни, и насочваща вниманието към задължението на всички да съблюдават разпоредбите на пътя.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР