В Дунавската равнина ще духа слаб запад-северозападен вятър. Минимални температури,

...
В Дунавската равнина ще духа слаб запад-северозападен вятър. Минимални температури,
Коментари Харесай

Очаква ни нова порция снеговалежи през новата седмица

В Дунавската низина ще духа слаб запад-северозападен вятър. Минимални температури, в множеството региони, сред 3 и 8 градуса; оптимални - сред 12 и 17 градуса, в северозападните региони - още веднъж по-ниски, в София - към 10 градуса. Над Черноморието ще доминира слънчево време с раздрана междинна и висока облачност. В следобедните часове ще духа слаб югоизточен вятър. Максимални температури: сред 11 и 16 градуса. Температурата на морската вода е 6-7 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала, написа Пик.

Над планините ще има раздрана облачност, забележителна над Рило-Родопската област. Ще духа слаб, по високите елементи - сдържан, югоизточен вятър. Максимална температура на 1200 метра - към 9 градуса, на 2000 метра - към 4 градуса.

Във вторник над Дунавската низина ще доминира облачно и мъгливо време, на обособени места е допустимо и да преръми. Над останалата част от страната ще има разкъсана облачност, най-вече висока. Вятърът ще бъде от изток, по-късно денем в източните региони - от изток-североизток, и ще се усили. С него ще нахлува относително леден въздух и температурите ще стартират бързо да се намаляват. През нощта срещу сряда от югозапад ще завали дъжд, в планините над 1000 м - сняг.В сряда валежи от дъжд ще има в по-голямата част от страната, на повече места и повече като количество - в Южна България. 

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР