В духа на Хелоуин филмовият канал KINO NOVA отново ще

...
В духа на Хелоуин филмовият канал KINO NOVA отново ще
Коментари Харесай

Премиерни и хитови хорър заглавия по KINO NOVA в седмицата на Хелоуин

В духа на Хелоуин филмовият канал KINO NOVA още веднъж ще провокира феновете със спиращи дъха филми на ужасите в седем следващи вечери от 28 октомври до 3 ноември, в среднощ. Освен хитови филми, почитателите на хорърите ще могат да видят и редица премиерни заглавия, които ще провокират прочувствено и образно сетивата. А в четвъртък, на самия Хелоуин, от 21:00 ч по KINO NOVA следва премиерата на приключенската фантастика с присъединяване на Кейт Бланшет и Джак Блек - „ Мистерията на къщата с часовника “ . В нея сиракът Луис Барнавелт заживява при чичо си, който се оказва вълшебник и двамата се впускат във вълшебно премеждие, пробвайки да спасят света от заличаване.
 Мистерията на къщата с часовника NOVA
На 28 октомври, понеделник, от 00.15 ч. начало на Седмицата на Хелоуин слага премиерният филм „ Живот измежду сенки “ . След кончината на майка им, четирима малолетни ще потърсят леговище и сигурност в изоставена хижа. Място, което крие измежду стените тъмни и страховити сили…

Следва обезвереният опит на семейство Ламбърт да направи всичко по силите си, с цел да разкрие тайната на своята необяснима връзка с отвъдния свят. Изходът от мистериозната обстановка ще стане явен във второто екранно предизвикателство „ Коварен капан: част 2 “ на 29 октомври, вторник, от 00.15 ч.

Третото предложение за седмицата – " Избави ни от злото " следва на 30 октомври, сряда, от 00.50 ч. Базирано на книгата на Ралф Сарчи и Лиса Колиър Кул, то разкрива прекарванията на проблематичен служител на реда (Ерик Бана) от Ню Йорк и невероятен духовник (Едгар Рамирес), които стартират битка против плашещи и демонични същества.-->

Премиерата на хоръра „ Злото е призвано “ задълбава по застрашителен метод тематиката за екзорсизма. Когато духовник е задържан за убийството на монахиня, млада проверяваща журналистка се осмелява да разбере каква е истината – умъртвил ли е в действителност психологично болен човек или е изгубил значима борба с необяснимо и ужасяващо наличие. Истината ще бъде разкрита в четвъртък на 31 октомври, от 00.15 ч.

В петък от 00.00 ч. филмът " Непознатите: жестоки игри " ще наблюдава пътуването на едно семейство, което поема застрашителен поврат. Джоханес Робъртс е режисьор на тази лента, въодушевена от шлагера " Непознатите " от 2008 година

„ Злите мъртви “ , римейк от 1981 година, ще провокира сетивата на феновете на 2 ноември от 00.10 ч. Хитовата лента споделя за група другари, които попадат в отдалечена къща в гората. Скоро обаче схващат, че са станали жертви на разнообразни свръхестествени същества с демонични сили.

Седмицата на Хелоуин ще приключи с премиерата на „ Пожелай си нещо “ . В неделя, 3 ноември, от 00.15 ч. звездата на серийния шлагер по автентичен случай „ Деянието “ - Джоуи Кинг, влиза в облика на неугледна ученичка, в чиито ръце попада изпълняваща стремежи кутия. Всичко се развива добре, до момента в който околните й не стартират да умират един по един.
 Пожелай си нещо NOVA
Не пропускайте да станете част от Седмицата на Хелоуин с въздействащите заглавия от 28 октомври до 3 ноември в среднощ по KINO NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР